Fuat Akdağ kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Fuat Akdağ kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 17:06

Fuat Akdağ, TRT başta olmak üzere bazı medya kuruluşlarında yer almasının ardından kariyerini uzun yıllardır NTV'de devam ettirdi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Fuat Akdağ, TRT'de başladığı kariyerini basamakları tırmanarak kendine has tarzı ile dikkat çekti. Peki, son günlerde gündemde yer alan Fuat Akdağ kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Fuat Akdağ, 1966 yılında Gümüşhane'nin Bağlarbaşı Mahallesi'nde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara'da devam ettiren Akdağ, lise öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni kazandı. Hayalinde spor muhabirliği olan Akdağ, bir süre sonra eğilim gösterdiği bu alanda ilerlemeye başladı ve kariyerine TRT ekranlarında başladı.

Burada, kendisine has tarzı ile fark edilen Fuat Akdağ, daha sonra ATV ekranlarına geçiş yaptı. ATV'de kısa bir süre çalışan başarılı isim, sonrasında NTV ekranlarının yeni spor yüzleri arasına katılım gösterdi. NTV'de spor müdürlüğü görevini üstlenen Fuat Akdağ, Santra ve 90 Dakika gibi programların sunuculuğunu da gerçekleştirmiştir.

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği Not Defteri programını Rıdvan Dilmen ile ekrana taşıdı. Fuat Akdağ, 14 Mart 2018 tarihinde NTV bünyesindeki görevinden ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!