FSV Duisburg yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

FSV Duisburg yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 10:59

Landesliga’da şampiyonluk mücadelesi veren FSV Duisburg, Niederrhein Kupası çeyrek final maçında SV Scherpenberg’i penaltılarla 7-6 yenerek yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

NIEDERRHEİN bölgesi takımlarından FSV Duisburg, çeyrek final maçında kendi sahasında güçlü rakibi SV Scherpenberg’i yenerek dört takım arasına girdi. Çeyrek final maçına iki takım da temkinli başladı. Karşılaşmanın henüz 9. dakikasında konuk takım defansında hatasından faydalanarak öne geçti (0-1). FSV Duisburg ilk yarının son dakikasında başarılı futbolcusu Ali Başaran’la beraberliği yakaladı (1-1).
İkinci yarının başlarında FSV Duisburg daha etkili oyun sergiledi. Üst üste ataklar sonuç verdi ve 65. dakikada Emir Aliç takımını öne geçirdi (2-1). 81. dakikada SV Scherpenberg beraberliği yakaladı (2-2). Karşılaşmanın normal süresi 2-2 sona erdi ve uzatmalara gidildi.
Uzatmalarda da takımların gol arayışları sonucu değiştirmedi, penaltı atışlarına geçildi.
Rakibin tek penaltı atışından faydalanamadığı atışlarda, FSV Duisburg’un golle sonuçlanan vuruşları İbrahim Bayraktar, Edin Husic, İbrahim Bulut, Hatim Bentaleb ve Enes Bayram dan geldi ve FSV yarı finale yükseldi (7-6).

Haberin Devamı

FSV Duisburg yarı finalde

‘BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ’
FSV Duisburg yarı finalde (KFC Uerdingen-Rot-Weiss Oberhausen), (TuRu Dusseldorf-Rot Weiss Essen) maçlarının galipleri ve TV Jahn Dinslaken takımlarından biriyle eşleşip finale çıkmak için mücadele verecek.

FSV Duisburg yarı finalde

AYAR: TARİH YAZDIK
Kulüp başkanı Erol Ayar, “FSV Duisburg olarak tarih yazdık. Ligde olduğu gibi kupada da iddialıyız. Maçı hak etmiştik. Yarı final maçında güçlü rakiplerimizden biriyle Ruhr Stadyumu’nda 10 bin taraftar önünde oynamak istiyoruz. Devre arasında en az üç takviye yapıp kupayı alıp ligde de mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Kupada yarı finale çıkıncaya kadar üç tane Oberliga takımını yendik. Yarı final maçındaki rakibimiz Uerdingen, Oberhausen yada Essen olmuş fark etmez. Biz takım olarak başaracağımıza inanıyoruz “ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!