Fransa'da derbi, Hakan CANLI, Arsenal rekor peşinde! iddaa'da hangisine güvenmeli?

Güncelleme Tarihi:

Fransada derbi, Hakan CANLI, Arsenal rekor peşinde iddaada hangisine güvenmeli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 17:31

Fransızların 'Le Classique' dediği 'Marsilya-PSG' derbisinde nefesler tutulacak. Hakan Çalhanoğlu CANLI yayınla Nesine.com'da, Arsenal ise rekor peşinde! İşte detaylar...

Haberin Devamı

Marsilya - PSG

- Marsilya'da sezona müthiş bir giriş yapan Florian Thauvin sakat. (10 maç - 7 gol - 4 asist)

- Rudy Garcia'nın Lazio maçında performansını beğenmediği Mitroglou ile değil, Ocampos ve Germain ile başlaması bekleniyor.

- PSG standart savunma dörtlüsüyle sahada olamayacak. Dani Alves, Kurzawa ve Thiago Silva sakat, Kimpembe ise cezalı. 'Meunier, Marquinhos, Kehrer, Bernat' savunmasıyla maça çıkacaklar.

- PSG lige 10'da 10'la başlasa da Şampiyonlar Ligi istedikleri gibi gitmediği için takım içi huzursuzluk olduğu söyleniyor.

- Napoli maçında Cavani'nin Neymar'ın pozisyonunu bozduğunu ve Brezilyalı oyuncuyu hafif de olsa sakatladığını biliyorsunuzdur. Neymar ayrıca, maç sonrasında Tuchel'i de pas geçip hızlı adımlarla soyunma odasına gitmişti.

Haberin Devamı

Milan - Sampdoria

- Geçen hafta son nefeste derbiyi kaybeden Milan, hafta arası da Real Betis'e yenilip Avrupa Ligi grubunda liderlikten oldu.

- Ivan Strinic ve Andrea Conti dışında takımda eksik yok. Betis maçında forma giymeyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun, Sampdoria'ya karşı ise ilk 11'de olması bekleniyor.

- Son 4 lig maçını kaybetmeyen Sampdoria'nın, son lig maçının ise 5'inde 2.5 gol barajı aşılmadı.

İtalya Serie A maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Crystal Palace - Arsenal

- Arsenal'de Nacho Monreal, Sead Kolasinac ve Petr Cech'in iyileştiği, maç kadrosunda olacağı açıklandı.

- Teknik patron Unai Emery; 'Buraya geldiğimde ilk amacım yarışmacı bir takım yaratmaktı, bunu başardığımızı düşünüyorum.' açıklamasını yaptı.

- Son 11 resmi maçını kazanan Arsenal, Crystal Palace'ı da yenerse Ekim 2007'den sonra ilk defa 12 maç üst üste kazanmış olacak. Olası galibiyet de ligdeki üst üste 8'inci galibiyet anlamına gelecek ve bunu en son başardıklarında sene 2015'ti ve Şubat-Nisan arasındaydık.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!