Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 18:52

2018 Dünya Kupası C Grubu maçında Fransa ile Danimarka golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi. Luzhniki 'de oynanan maçta iki takımda aradığı golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti. Bu sonucun ardından Fransa 7 puan ile grubunu lider tamamlarken Danimarka ise 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. İki takım böylece bir üst tura yükseldi.

Haberin Devamı

STAT: Luzhniki
HAKEMLER: Sandro Ricci, Emerson De Carvalho, Marcelo Van Gasse
DANİMARKA: Schmeichel, Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Jorgensen, Stryger, Delaney (Dk. 90+2 Lerager), Eriksen, Sisto (Dk. 59 Fischer), Braithwaite, Cornelius (Dk. 75 Dolberg)
FRANSA: Mandanda, Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez (Dk. 50 Mendy), Nzonzi, Kante, Dembele (Dk. 78 Mbappe), Griezmann (Dk. 68 Fekir), Lemar, Giroud
SARI KART: Jorgensen (Danimarka)

2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu son hafta mücadelesinde Danimarka ile Fransa 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fransa puanını 7'ye yükselterek grubu lider olarak tamamladı ve son 16'ya yükseldi. Danimarka ise 5 puanla ikinci sırayı aldı ve son 16 turuna yükselen diğer takım oldu.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!