Formula 1 Türkiye'ye geri döndü! Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Formula 1 Türkiyeye geri döndü Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 14:49

Formula 1'in Türkiye'ye gelmesi için görüşmeleri tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, organizasyonun direktörü Chase Carey ile görüşmeleri tamamladı. 2018 yılında Formula 1'in yeniden Türkiye'ye gelmesi konusunda olumlu görüşmelerin sağlandığı detaylar arasında yer aldı. Peki, Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor? İşte, yayıncı kuruluş hakkında bilgiler

Haberin Devamı

İntercity İstanbul Park pistinin işletmecisi Vural Ak, bugünkü Chase Carey ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinin ardından müjdeyi açıkladı.

Bugünkü sürpriz toplantı Formula 1 gündemine bomba gibi düşmüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Formula 1'in yeni Direktörü Chase Carey'i misafir etmişti. Toplantıda aynı zamanda TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, Intercity İstanbul Park işletmecisi Vural Ak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldılar.

Toplantının ardından herhangi bir açıklama gelmemişti ancak bugün Otomotiv Gazetecileri Derneği toplantısında konuşan Vural Ak, Formula 1'in Türkiye'ye dönmesi yönünde anlaştıklarını açıkladı.

Ak "Sabah Ankara'da Cumhurbaşkanımızla, akşam İstanbul'da Başbakanımızla Formula 1'in yeni sahibi Liberty Media yetkilisi Chase Carey ile toplantılar yaptık. Kendisini daha önce yurt dışında ziyaret edip Türkiye'ye çağırmıştım." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Sayın Cumhurbaşkanı himayesinde, inşallah İstanbul Park Formula 1'i misafir edecek. Bugün sabahtan beri çok yoğun toplantılar geçti. Henüz imza atılmadı. Dolayısıyla yaptık, geldi gibi şeyler söylemiyorum ama bir imza kaldı sadece. İnşallah memleket olarak tekrar, Formula 1'i İstanbul'da misafir edebiliriz." dedi.

FORMULA 1 HANGİ KANALDA?

Formula 1, Türkiye'de D-Smart platformunda yer alan Smart Sport kanalında yayın hayatını sürdürüyor.

Formula 1 Türkiyeye geri döndü Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!