Florya'da büyük deprem! Üç oyuncu...

Güncelleme Tarihi:

Floryada büyük deprem Üç oyuncu...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 12:31

Igor Tudor’un, “Sorun hoca değil” sözlerinin ardından Galatasaray'da yönetim, takımın üç önemli yıldızı Sneijder, De Jong ve Chedjou’ya neşteri vurabilir.

Haberin Devamı

Galatasaray, kâbus gibi geçen sezon Kasımpaşa yenilgisiyle yeni bir boyuta taşındı. Saha içi ve dışındaki tartışmaların yarattığı hararet, Başkan Dursun Özbek'in soyunma odasında futbolculara fırçasıyla tırmandı.

Teknik Direktör Igor Tudor'un, “Sorun hoca değil” sözleri ise krizin derinliğini gösterdi. Edinilen bilgilere göre Florya'da fatura futbolculara kesilecek. ‘Galatasaray'da futbolcuya dayalı düzen bitecek' parolasıyla hareket eden yönetim, üç yıldız futbolcuya neşter vuracak.

KARAR KESİN GİBİ
Tudor ile yapılan görüşmeler sonucu Wesley Sneijder, Nigel de Jong ve Aurelien Chedjou'nun kadro dışı bırakılacağı kesin gibi. Igor Tudor, söz konusu üç oyuncunun ‘takıma uyumsuz' hareketler yaptığını bildirdi.

Riekerink'in ayrılışı sonrası Sneijder'ın kendisini idmanlara vermediği konuşuluyor. Sözleşmesi bitecek Chedjou dışında, Sneijder ve De Jong'un takımdaki gelecekleri ise sezon sonu belli olacak.

Haberin Devamı

TUDOR'UN İSTİFASI DA CEBİNDE
Yönetim, Bruma başka olmak üzere diğer futbolculara da para cezaları verip krizi aşmaya çalışacak. Sezon sonunda ise devrim niteliğinde kararlar çıkabileceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kurmayların Igor Tudor'a yönelik bir tasarrufu henüz yok. Tudor'un takımın başında ‘en azından' sezonu tamamlayacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Hırvat teknik adamın lig sonunda istifa edebileceği kulislerde konuşuluyor. (Sözcü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!