Flaş sözler! Beşiktaş kötü dediğimde kızıyorlardı...

Güncelleme Tarihi:

Flaş sözler Beşiktaş kötü dediğimde kızıyorlardı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 19:29

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın orta sahasının, rakipler karşısında zorlandığını söyleyen Toroğlu, Negredo ve Lens gibi oyunculardan da Siyah-Beyazlıların yeterince faydalanamadığını belirtti.

Haberin Devamı

 

 

İşte, Erman Toroğlu'nun yorumları...

- Beşiktaş’ta Tosic’le Medel cezalı, Atınç sakat. Pepe ısınırken sakatlanıyor, Necip sağlık problemi yaşayıp kenara geliyor, o arada Atiba da oyundan çıkmış. Mitrovic’in partneri olarak oyuna giren Fatih Aksoy, Beşiktaş’ın stoper hiyerarşisinde tam sekizinci oyuncu.

- Beşiktaş, Avrupa'da da Türkiye'de de aynı kadro ile oynuyor. Beşiktaş'ta Negredo ve Lens, Şampiyonlar Ligi'nde çok kolay mücadele eder. Ancak, bu futbolcular sadece ligde düşünülüyor. Beşiktaş, sürekli aynı oyuncularla oynuyor, bak kontağın birisi attı. Pepe sakatlandı. Çünkü takım yaşlı ve yorgunluk var.

Flaş sözler Beşiktaş kötü dediğimde kızıyorlardı...

Haberin Devamı

- Beşiktaş'ın orta sahası hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zorlanıyor. Arka dörtlü tamam, önlerinde Atiba da iyi iş yapıyor. Talisca da tamam ama arada kalan Oğuzhan ve Tolgay yeterli olmuyor. Beşiktaş’ın orta alanını hızlı geçince O'nu öldürüyorsun. Sezon başında "Beşiktaş’ın, Oğuzhan’ın menajerine 10 milyon Euro getir, futbolcu gitsin" dediler dediğimde bana kızdılar.

- 13. haftaya geldik. Fenerbahçe, Antalyaspor’u yenerse Beşiktaş ile ikisinin de puanı aynı. Fenerbahçe çok kötü, Beşiktaş çok iyi… Buyrun cenaze namazına. Beşiktaş kötü dediğimde herkes benim üzerime geldi. Beşiktaşlı futbolcular, maç seçiyor dediğimde de kızdılar ama maç seçiyorlar. Ligde şampiyon olamazsan seneye Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsin ama...

- Beşiktaş, bundan sonra şubat ayına kadar sonra tamamen gibi lige dönecek. Bu kadroyla ligde daha iyi işler yapması gerekiyor. Şampiyonluk şansları da devam eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!