Final serisi Bursa'da devam ediyor. Üçüncü maçın favori iddaa tercihi...

Güncelleme Tarihi:

Final serisi Bursada devam ediyor. Üçüncü maçın favori iddaa tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 10:13

İlk maçta 40 sayı fark atan Fenerbahçe, ikinci maçı ise üçüncü çeyrekte kopardı ve seride 2-0 öne geçti. Üçüncü maç öncesi son gelişmelere ve favori iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

TOFAŞ

- İlk maçta Crocker ve Morgan oyundan atılmış, Meija da etkisiz bir oyun ortaya koymuştu.

- İlk maçta toplam 10 sayı bulabilen Crocker-Morgan ikilisi, iknci maçı toplam 32 sayı ile tamamladı, Meija da bir yere kadar takımı oyunda tuttu ama 47-47 sonrası, üçüncü çeyrekte teslim oldular.

- Son periyotta da 78-72'ye kadar geldik ama yeterli olmadı, TOFAŞ'ın ve koç Orhun Ene'nin hedefi, Bursa'daki maçları hatasız geçip kupaya tutunmak olacak.

Fenerbahçe

- Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanı sıfatıyla çıktığı ilk maçı 40 sayı farkla kazanan Fenerbahçe, ikinci maçı da üçüncü çeyrekte kopartıp seride 2-0 öne geçti.

- İlk iki maçta forma giyemeyen Kalinic'in ve son maç dinlendirilen Sloukas'la Datome'nin üçüncü maçta kadroya dönmesi, Guduric'le Thompson'ın ise maçı kenarda izlemesi şaşırtıcı olmaz.

Haberin Devamı

- İkinci maç sonunda kenardan gelen Wanamaker ve Sinan'ı öven Obradovic; "İki günde bir play-off maçı oynamak çok zor ama 2-0 öne geçmesini bildik." açıklamasını yapmıştı.

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!