Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 14:44

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports'da Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. Orman, yapılacak ve gidecek oyuncular için önemli açıklamalar yaptı. Orman özellikle, Lens, Talisca ve Mangala hakkında net konuştu.

Haberin Devamı

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları

LENS İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI
Geçen sene Beşiktaş bir araç olmaz. O yüzden geçen sezon olmadı bu sezon bakacağız. Olabilir ama olmayabilir de... Onun önünde yer alan oyuncular var. Nasip kısmet işi bazı oyuncuları çok isterseniz ama olmaz. Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak da hayırlı oldu. Böyle bir şansımız oldu.

SOSA AÇIKLAMASI
Sosa'yı biz çok seviyorduk, taraftarlar ona bayılıyordu. O da bizi seviyordu ama teklif gelince ben profesyonelim ayrılmak istiyorum dedi. Sosa'da böyle oldu yani hatır gönül işi değil bu anlıyordum da... Herhalde istediğimiz rakamlara ulaşacağız.

OĞUZHAN VE CENK
Oğuzhan ile ilgili gelen teklif haberleri doğru değil. Çok genç yaşta kaptanlık verdik. Fiziği ve liderliği de oturdu. Oğuzhan ile alakalı yani Cenk içinde söyledim. Beşiktaş'tan daha büyük kulüp üst düzey bir kulüp olursa gidebilir. Geçen sezon Premier Lig şampiyonu Leicester'a gidemez yani.

Haberin Devamı

'GOMEZ DÖNMEK İSTERSE...'
Gomez ile alakalı büyük konuşmak doğru değil. Bugün konuştuğunuz şey yarın farklı şekilde önünüze geliyor. Bizim planlarımız içinde Mario Gomez yok. Beşiktaş büyük bir kurum ve profesyonelce yönetilen ve eksikleri olan... Gomez'e göre strateji yapmayız bizim kendi stratejimiz var. Maçları vardı ve Bundesliga'da kaldılar. Biz şampiyon olduk ama onlar ligde kaldı.

"Tolgay Arslan için İngiltere, İtalya ve başka yerlerden teklifler var deniliyor ama bana gelen bir teklif yok. Sözleşmesini uzatmak istiyoruz."

Orman, Adriano için net konuştu; "Adriano bizim kontratlı oyuncumuz kalacak. Teklif gelir satarız ya da o gitmek ister bilemem ama şu an için bizim oyuncumuz ve kalacak. Ülkemizden, semtimizden, kulübümüzden çok memnun kalıyorum."

Orman'dan Demba Ba açıklaması; "Demba Ba'nın takımda kalmasını istiyorum ben... Çok iyi bir profesyonel ve iyi bir santrafor. Kalmasını istiyorum."

'BORÇ ARTIYOR ELEŞTİRİSİ'
Kadromuzu korumak istiyoruz. Genel Kurul borç aşağı insin adım çıkmış cimriye... Her yere makul şekilde para aktarmaya çalışıyoruz. Makul bütçelerle işimizi idare etmeye çalışıyoruz. Bütün işleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Beni eleştirebilecekleri tek nokta 'borç artıyor' denilmesi...

Haberin Devamı

'TALISCA İÇİN AGRASİF OLABİLİRİZ'
Benfica ile 1 senelik kontratı kalacak. UEFA ile olan anlaşmamız 1 sene sonra bitiyor. Bizim zihniyetimiz bu bize avantaj getirdi bu UEFA Finansal Fair Play durumu... Rakiplerde Beşiktaş gibi saçma sapan transferler yapıyorlardı. Talisca ile ilgili önümüzdeki sene daha agrasif bir yaklaşımımız olabilir. Talisca'yı herkes çok bilmez ama Önder Özen futbol direktörü olduğundan beri takip ediyoruz. Transferde hatalar oluyor mu? Oluyor. Biz en az hatayla işlerimizi götürmeye çalışıyoruz.

'BOYKO TRANSFERİ TUTMADI'
Devre arası transferleri riskli transferlerdir. Boyko'yu aldık ama Beşiktaş'ta tutmadı. Mitroviç Hırvat Milli Takımı'nın stoperi çok kabiliyetli oyuncu... Sezon başı kampını bir yapsın ondan sonra bakacağız. Oynamayan isimleri satmak gibi bir düşüncemiz var. Kiraya vereceğimiz isimler de olacak. Oyuncu oynamadığı zaman köreliyor ve yeni transferlere yer açmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

VELİ, GÖKHAN TÖRE VE İNLER AÇIKLAMASI
Veli'ye git oyna dedim. Bilic zamanında ilk Demba Ba ve Veli'yi yazardı ama son 2-2,5 senedir hiç yok. Yine ameliyat oldu. Seneye başka bir kulübe gitmesine müsade ettim. Bakalım göreceğiz.

Gökhan Töre'nin A Takım'da kalmasını istiyorum. Çok kabiliyetli ama uçmadan kendisini olağanüstü görmeyecek. Olağanüstü yetenekleri var mı? Evet var. Gökhan çok iyi ve iyi kalpli bir çocuktur. Bizim kontrolümüzde ve seneye müthiş bir Gökhan olacak.

Gökhan İnler kesinlikle kalacak. Şenol hoca ve ben çok üzgünüz. Bu sene şanssızlıklar oldu ama seneye ondan maksimum seviyede faydalanmak istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!