Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 11:51

Beşiktaş, Mainichi Sponichi Group firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı. Vodafone Park’ta düzenlenen imza töreninde siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fikret Orman’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Güçlü bir iş ortaklığı için imza atmaya geldik"

Çok önemli bir gün. Bu anı sizlerle paylaşmak için buradayız. Biliyorsunuz daha önce Çin’e gittik. Beşiktaş’ı bütün dünyada tanıtmaya başladık. Come To Beşiktaş dedik, dünyaya açıldık. Yaz aylarında Çin’de sosyal medya hesaplarımızı açtık. Düzenli iletişim çalışmaları ve ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz. Bu çalışmaları daha da iyi noktaya çıkarmak için uğraşıyoruz. Bugün de güçlü bir iş ortaklığı için imza atmaya geldik. Japonya, Asya’nın güçlü bir pazarıdır. Tarihte iki ulusu birbirine yaklaştıran olaylar vardır. Ertuğrul Fırkateyni olayı da onlardan biri. 16 Eylül’de anma töreni var. O tarih öncesi bu anlaşma daha da anlamlı hale geldi. Japon pazarı bizim için de önemli. Bizi çok seveceklerini düşünüyorum. İşte bugün bunu sağlayabilmek için iş ortaklığı sözleşmesi imzalıyoruz.

Haberin Devamı

"Yaratacağımız içerik ve organizasyonları dünyaya yayacağız"

147 yıllık bir geçmişi olan ve 50’ye yakın şirketleri olan bir medya grubundan bahsediyoruz. 250’den fazla dünyada ofisleri var. Spora, sanata, sosyal projelere destek veriyorlar. Dijital yatırımları var. Japonya’da tüm medya gücünü ve yeni dijital altyapısını kullanarak Beşiktaş ile iş yapacak. Beşiktaş ile önce Japonya’ya ondan sonra da tüm dünyada daha fazla bilinen bir marka olmak gerekiyor. Japonya’da da sosyal medya hesaplarımızı açacağız ve birlikte yöneteceğiz. Mainichi, Beşiktaş’ın Japonya’daki temsilcisi olacak. Bu sene ve önümüzdeki sene hem şampiyon olmak hem de Uzakdoğu seferine başlamak istiyoruz. Yaratacağımız içerikleri ve organizasyonları dünyaya yayacağız.

“ Oyuncu takasları ve organizasyonlar olacak”

Bu işbirliklerinin sadece futbolla ilgisi yok. Basketbolla ilgili de bir şeyler yapacağız. Ayrıca voleybolda Japonya çok ileride. Kadın voleybolla ilgili çalışmalar yapacağız. Bu medya üstünden başlayacak. Oyuncu takasları, basketbol takımının Japonya’ya gitmesi gibi durumlar olacak. Bu bir duyuru olsun, icraatımızı yaptıktan sonra da paylaşırız.

Haberin Devamı

Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması

Niyet esasında önemli olan şeydir. İyi bir iletişim kurabilirsek sponsorluklar da gelecektir. Bu iş birliği de sadece Japonya’da değil, Uzakdoğu’nun hemen hemen her yerinde kuvvetliler. İnanılmaz bir medya grubu. Bizim amacımız, sponsor almak için iletişim kurmak değil. Biz kulübümüzü, insanımızı, Beşiktaşımızı tanıtmak. Amacımız belli. Önce bir yerlere dokunabilmek, sponsorluklar ondan sonra gelir zaten. Kagawa ile ilgilendik. Oyuncu Almanya'dan ayrılmak istemedi. Yoksa biz temas ettik. Transferini düşündüğümüz bir oyuncuydu. Ailevi yapısından ötürü Almanya'yı terk etmek istemedi. Zaman içinde inşallah Japon oyuncuları tüm takımlarda görmek isteriz. Beşiktaş'a katkı sağlamak açısından böyle anlaşmalar lazım. Takımımız içinde görmek istediğimiz Japon oyuncular olabilir.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!