Fikret Orman: Teklifler düşünebileceğimiz seviyede

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Teklifler düşünebileceğimiz seviyede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 23:04

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı ve siyah beyazlıların gündemi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde:

MARCELO'NUN DURUMU...
"Beşiktaş'a resmi veya gayri resmi gelen tek teklif Marcelo'ya. Gizlemiyoruz da teklif var. Teklifi yapan kulüp de belli. Onun dışında başka bir tekliften haberim yok, ben bu kulübün başkanıyım.  Marcelo'nun sözleşmesini yeni uzattık. Çok düzgün bir karakter. Bizde devam etmesi için, bizde uzun seneler oynasın diye sözleşmesini uzattık. Çok kıymetli bir oyuncu. Efes maçımızda futbol takımı tatildeyken, eşi ve çocuğu ile birlikte basketbol maçına geldi, o kadar da Beşiktaşlı.

Bütün Beşiktaş kamuoyunun gözünde müspet bir oyuncu. Tabi ki futbol profesyonel bir iş. Beşiktaş'ta iyi oynayan futbolcular, diğer takımların ilgisini çekiyor. Oyuncunun ne istediği önemli. Çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Gitmek isterse, konuşacağız. Teklifler bizim istediğimiz mertebede. Gitmek isterse teklifi değerlendiririz. Gitmek istemezse sorun yok zaten. Bütün konu oyuncuyla alakalı. Gitmek isterse, bu tabii ki futbolun içinde olan şeyler.

Haberin Devamı

"TRANSFERDE NETLEŞMİŞ BİR ŞEY YOK"
Tolgay çok beğendiğimiz bir isim. 3.5 senelik sözleşme imzaladığımızda, 1-1.5 senesi sakatlıkla geçti. Tolgay'ın yapacağı daha çok şey var. Kalmak istiyor, biz de kalmasını istiyoruz. 1 sene daha sözleşmesi var, sözleşmesi bitmeden uzatabiliriz.

Transfer sezonu yeni başladı. 3 aylık süre var önümüzde. Beşiktaş transfer yapacak. Stoper bölgesine takviye yapmak istiyoruz. Marcelo'nun durumuna göre ikiye de çıkabilir. Netleşmiş bir şey yok. Kimsenin tahmin etmediği bir transfer de yapabiliriz. Arzu ettiğimiz ve ilgilendiğimiz oyuncular var.

Fikret Orman: Teklifler düşünebileceğimiz seviyede

ABOUBAKAR HAKKINDA...
Oyuncu kalmak istiyor, biz de kalmasını istiyoruz. Anlata anlata dilimde tüy bitti. Beşiktaş'ın gerçekleri var. UEFA ile anlaşmamız var, belli bir bütçemiz var. Onlar içerisinde kaldığı takdirde kalmasını istiyoruz. Şartlara bağlı olabilir de, olmayabilir de. Bizim niyetimiz pozitif ama futbol bir ticaret ve içinde profesyonellik var. Zaman içerisinde göreceğiz. Kalacak veya gidecek diye bir şey demek için çok erken.

Haberin Devamı

"NOKTA TRANSFERLERLE İYİ İŞLER YAPABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM"
Geçen sene İskoç hakemin katliamına gelmesek, Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkardık. Bizi doğradılar o maçta, son maçta yenildik ve çıkamadık. İlk etapta iyi bir kura çekmemiz lazım. Geçen seneki grup fena değildi. Napoli ve Benfica vardı, biz o gruptan çıkabilecek ekiptik. İyi kurayla çıkmak istiyoruz gruptan. Futbolda dün yok yarın var. İki-üç tane nokta transferle iyi işler yapabileceğimize inanıyorum.

LENS, GÖKHAN TÖRE SÖZLERİ...
Lens Fenerbahçe'ye gelmeden önce ilgilendiğimiz bir oyuncuydu. Çok elzem bir konu değil. Kanatta değerli oyuncularımız var. Quaresma, Babel, Gökhan Töre geliyor. Olursa Aboubakar ve Cenk de kanatta oynayabilecek tarzda oyuncular. Biraz daha netleşmesi için zamana ihtiyaç var. Çok oluşmuş bir şey yok. Olmazsa olmazım değil. Fenerbahçe'de oynadı diye bir kompleksimiz yok. Katkı sağlayacak oyuncuları istiyoruz. Olanları da mutsuz etmememiz lazım. O bölgede çok kıymetli oyuncularımız var. Bambaşka bir Gökhan Töre görecekler. Beşiktaş'tan gidiyorlar, geliyorlar. Buranın kıymetini ve camiayı öğreniyorlar. Gökhan bizim evladımız. Çok iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Umarım gösterir ve sözleşmesini uzatırız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!