Fikret Orman: Şampiyon gibi sevindiler!

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Şampiyon gibi sevindiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 08:05

Başkan, derbi beraberliği sonrasında oyuncularına, “Fenerbahçe sonuca şampiyon gibi sevindi, siz küme düşmüş gibi üzüldünüz. Kalan 4 maçta Türkiye’nin tek büyüğü olduğunuzu gösterin” sözleriyle seslendi.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman, önceki akşam Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından bir ilki gerçekleştirdi.

Orman, başkanlık kariyerinde ilk kez soyunma odasına indi. Marcelo’nun son dakikada kendi kalesine attığı golün ardından sahalarında 2 puan kaybı yaşamalarının kendisini üzdüğünü söyleyen Orman, bu duruma rağmen yaptığı konuşmayla oyuncularına moral verdi.

Orman, “Fenerbahçe takımı, maç sonunda beraberliğe şampiyon olmuş gibi sevinirken siz küme düşen takım gibi üzüldünüz. Bu maçı çok farklı kazanabilirdik. 2 golü de biz attık. Ama galibiyet için yeterli olmadı. Şimdi başınızı dik tutun. Kalan 4 maçta Türkiye’nin en büyüğü değil, tek büyüğü olduğunuzu gösterin. Stadımıza gelen 40 bin taraftar ve maçı ekranları başından takip eden milyonlar adına alınlarınızdan öpüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!