Fenerbahçe'ye transfer çalımı! 4 yıllık imza...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye transfer çalımı 4 yıllık imza...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 07:45

Bursaspor, Fenerbahçe'nin de istediği, Feyenoord forması giyen 18 yaşındaki Ozan Can Kökçü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Hollanda doğumlu 18 yaşındaki gurbetçi genç yetenek Ozan Can Kökcü ile Bursaspor 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Ozan Can kendisini Bursasporlu yapan imzayı, Özlüce Tesisleri'nde attı.

ALİ ADEMOĞLU: ‘’BURSASPOR’A ÖNEMLİ BİR FUTBOLCU KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
İkinci başkanımız Ali Ademoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada scout ekibinin uzun süredir takip ettiği gelecek vaat eden yetenekli bir oyuncuyu Bursaspor’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu imza töreninde şu açıklamayı yaptı; “Bizim için çok güzel bir gün. Önce Yeşil Bursa A.Ş., Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek 3 puan aldı. Scout ekibimiz tarafından uzun süredir takip edilen ve birçok önde gelen kulübün peşinde koştuğu Ozan Can ile beraberiz. Ozan 1998 doğumlu ve Hollanda’da yetişmiş genç bir arkadaşımız. Feyenoord altyapısında oynuyordu. Dün de Azerbaycan Ümit Milli takımı ile Ümit Milli takımımıza karşı oynadı. Hem kabiliyet hem de prosedür olarak inşallah A Milli takımda forma giyebilecek durumda. Scout ekiplerimizin büyük çalışması neticesinde Ozan Can ile 4 yıllık anlaşma yaptık. Sözleşmesi 1 Temmuz 2017 tarihi ile geçerli olacak. Birçok kulüp belki şuan bize karşı kızabilir ama önemli bir iş yapıldı. Bursaspor’a önemli bir oyuncunun kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transfer çalımı 4 yıllık imza...

OZAN CAN: “ BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Genç yetenek Ozan Can Kökcü ise Bursaspor’a imza attığı bugünü asla unutmayacağını belirttiği konuşmasında, “Büyük bir kulüp için imza attım. İnşallah bu formayı uzun yılar giyebilirim. Küçük yaşlardan beri Bursaspor’u yakından takip ediyorum. 2010 yılındaki şampiyonluğu hatırlıyorum. Futbol altyapısı olarak Hollanda’da Groningen’de 5 yıl oynadım. Bu sezon Feyenoord beni transfer etti. Ofansif orta saha oyuncusuyum. Teknik ve hızlı bir oyun stilim var. İnşallah uzun yıllar Bursaspor’a faydalı olurum. Groningen’de hocam Türkiye’de daha önce futbol oynamış Van Gobbel’di. Kendisine Türk futbolunu sorduğum. Kendisi bana “Çok çalışırsan iyi yerlere gelebilirsin” dedi. Benim de seçimim Bursaspor oldu. Bursaspor’da en çok beğendiğim isim kaptan Pablo Martin Batalla. Çok iyi bir futbolcu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!