Fenerbahçe'nin rakipleri atıştı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin rakipleri atıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 09:17

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılacağı muhtemel rakipleri Sturm Graz ve Mladost Podgorica, Twitter'da eğlenceli bir atışmaya imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu’nda karşılaşacağı takım bugün çekilen kurayla belli oldu. Sarı-lacivertliler Sturm Graz-Mladost Podgorica eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Fenerbahçe ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü deplasmanda, rövanşı ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynayacak.

Avusturya ekibi Sturm Graz ile Karadağ takımı Mladost Podgorica eşleşmesinin 2. ön eleme turunda oynanan ilk maçında Karadağ ekibi Mladost Podgorica deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Bu maçın rövanşı 20 Temmuz Perşembe günü Karadağ'da oynanacak.
Kura çekiminden sonra gündeme gelen konulardan biri de Sturm Graz ve Mladost Podgorica’nın Twitter’daki atışması oldu. Sturm Graz kura sonrasında “Muhtemel rakibimiz Fenerbahçe” şeklinde bir paylaşım yaparken Mladost Podgorica Twitter hesabından bu paylaşıma “Hazırlık maçında belki oynarsınız!” şeklinde bir yanıt verdi. Podgorica daha sonra paylaşımını silse de dikkatli takipçiler bu atışmayı kaçırmadı! (AMK)

Haberin Devamı

Fenerbahçenin rakipleri atıştı

 

Fenerbahçenin rakipleri atıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!