Fenerbahçe'den sonra Tottenham... Islam Slimani sürprizi! Son dakika transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden sonra Tottenham... Islam Slimani sürprizi Son dakika transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2020 09:45

Geçen sezon Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham'a çok yakın...

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon büyük hayal kırıklığı yaratan ve çıktığı 15 Süper Lig maçında sadece 1 gol atabilen Islam Slimani'nin yeni takımı Jose Mourinho'nun Tottenham'ı olabilir.

Bu sezon başında Monaco'ya kiralanan Slimani için Tottenham'ın devreye girdiği kaydedildi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Harry Kane'in sakatlığının ardından forvet arayışlarına başlayan Tottenham'da listenin ilk sırasında Islam Slimani var.

JOSE MOURINHO ÇOK İSTİYOR

Monaco'da 13 maçta 7 gol ve 7 asist ile adeta ikinci baharını yaşayan Cezayirli forvet için Jose Mourinho'nun oldukça istekli olduğu ve golcü futbolcunun transferi için bonservisinin bulunduğu Leicester City ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Tottenham'ın forvet listesinde Slimani'nin yanı sıra Milan'ın Polonyalı forveti Krzysztof Piatek bulunuyor. Ancak İngiliz basını Piatek'in yüksek bonservisi nedeniyle bu transferine Slimani'ye göre daha zor olduğunu kaydediyor.


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!