Fenerbahçe'den bambaşka kadro! Avrupa seferine...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden bambaşka kadro Avrupa seferine...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 11:09

UEFA Avrupa Ligi D Grubu beşinci maç haftasında Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb ile perşembe günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de maç kadrosu şekillenmeye başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile oynanan derbide yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 8 resmi müsabakadan men edilen Jailson'un Süper Lig'deki cezası devam ederken, Brezilyalı yıldızın Avrupa maçında ilk 11'de olması yüksek bir ihtimal. 23 yaşındaki oyuncunun ön liberodaki yerini alması, Andre Ayew'in ise parmağındaki kırık nedeniyle bu karşılaşmada dinlendirilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi D Grubu'nda 7 puan ile 2'nci sırada yer alırken, rakibi Dinamo Zagreb ise 12 puan ile lider konumda. Son karşılaşmayı 3'üncü sırada 3 puanı bulunan Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacak olan Türk temsilcisi, perşembe günü Hırvat ekibini mağlup etmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Sarı-lacivertli ekip Dinamo Zagreb karşısında;
"Harun - Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Barış, Valbuena, Slimani, Frey" dizilişiyle yer alacak.

Haberin Devamı

LİGDE JAILSON YERİNE MEHMET TOPAL
Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'nin, ligde ise Avrupa maçından daha farklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a 2-1 yenilerek İstanbul'a puansız dönen sarı-lacivertliler, evinde Kasımpaşa'yı mağlup ederek bu sezon sergilenen futboldan memnun olmayan taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.

UEFA'ya gönderilen listede olmadığı için Dinamo Zagreb maçında görev alamayacak olan Soldado ligde ise Jailson gibi cezalı durumda. Teknik Direktör Erwin Koeman, Jailson'un yerine 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Mehmet Topal'a görev verecek ama forvette çok fazla bir seçeneği bulunmuyor. Sağ bekte ise Şener yerine savunma yönü daha güçlü olan Isla'nın oynatılması daha kuvvetli bir ihtimal.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki muhtemel 11'i ise şöyle:
"Harun - Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani"

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!