Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi! Golcü kanat oyuncusu...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede son dakika transfer haberi Golcü kanat oyuncusu...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2019 10:43

Transferde son dakika gelişmesi... Fenerbahçe transfer bombalarını patlatıyor. Sarı lacivertliler, iki sezonda 23 gol, 30 asistlik performans sergileyen yıldız ismi kadrosuna katıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Mohamed Elyounoussi için Southampton’a kiralama teklifi yaptı. İngiliz ekibi, bonservisiyle vermek istedi. Sarı-Lacivertliler, satın alma opsiyonuyla işi bitirmeye çalışacak.

Mathieu Valbuena’yla yolları ayıran Fenerbahçe’de kiralık Andre Ayew de Swansea’ye geri dönecek. Kanatlara takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, gündeme sürpriz bir ismi aldı: Mohamed Elyounoussi...

Southmapton forması giyen Norveçli futbolcu için Damien Comolli, girişimlere başladı. İngiliz ekibine, 24 yaşındaki oyuncunun kiralanması için teklif sundu. Ancak Kırmızı- Beyazlılar’ın kiralamaya yanaşmadığı, Elyounoussi’yi bonservisiyle vermeyi önerdiği öğrenildi.

Menajeriyle görüşme

Finansal açıdan sıkıntılı bir dönemden geçen yönetim, bonservis için ayırabileceği bütçeyi Norveçli yıldız için kullanmak istemiyor. Bu nedenle Southampton, satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle ikna edilmeye çalışılacak. İngilizler’in yeşil ışık yakması halinde, transferin bitirilmesi için Elyounoussi’nin menaceri Ferhat Çiftçi ile görüşme yapılacak.

Haberin Devamı

18 milyon Euro

Southampton, Basel’de iki sezonda 84 maça çıkıp; 23 gol ve 30 asistlik performans sergileyen Mohamed Elyounussi için geçtiğimiz yaz 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Ancak Norveçli futbolcu burada beklenen performansı sergileyemedi ve gözden düştü.

Fenerbahçe’ye gol atmıştı

Sarı-Lacivertliler, 2015-16 sezonunda Avrupa Ligi gruplarında Molde ile karşılaşmıştı. O dönem Norveç ekibinin formasını giyen Mohamed Elyounoussi, 17 Eylül 2015’te Kadıköy’de oynanan ilk mücadelede çok etkili bir futbol sergilemiş, takımının 3-1’lik galibiyetine 1 gollük katkı sağlamıştı. Aynı maçta, şu anda Galatasaray forması giyen Martin Linnes de gol atmıştı.

Elyounoussi kimdir?

Adı: Mohamed Elyounoussi

Doğum tarihi: 4 Ağustos 1994

Doğum yeri: Al-Hoceima/Fas

Milli takım: Norveç

Takımı: Southampton

Pozisyon: Kanatlar, forvet arkası

Ayak: Sağ

Boy: 1.78 m.

Eski takımları: Sarpsborg, Molde, Basel 

Haberin Devamı

Fenerbahçede son dakika transfer haberi Golcü kanat oyuncusu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!