Fenerbahçe'de isyan... Ayıp oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede isyan... Ayıp oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 10:02

Sözleşmesindeki madde gereği milli arada 1 haftalık tatile çıkan Dick Advocaat’ın, oyuncularına gitmeden küçük bir sürpriz yaptığı ortaya çıktı! Hollandalı’nın yardımcılarına, ‘bir gün tek, bir gün çift idman yaptırın’ talimatı verdiği öğrenildi. Futbolcuların ise her olumsuz sonuçta kendilerini suçlayan tecrübeli hocanın bu tutumundan son derece rahatsız oldukları belirtildi.

Haberin Devamı

Ligde Konyaspor’a 3-2 yenilen Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından çalışmalarına başladı. Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmana, sözleşmesinde, ‘milli aralarda 1 haftalık tatile çıkar’ maddesi bulunan teknik direktör Dick Advocaat katılmadı.
Önümüzdeki pazartesi günü takımının başında yer alması beklenen Advocaat, oyuncularını da Hollandalı yardımcıları Cor Pot ve Mario Been ile Fatih Yıldız’a bıraktı. Ancak Advocaat’ın,1 Nisan’da oynanacak Karabük maçı öncesi hazırladığı idman programıyla futbolculara küçük bir sürpriz yapmayı ihmal etmediği öğrenildi! Dünü tek idmanla tamamlayan Sarı-Lacivertliler’in, Advocaat’ın yokluğunda cuma gününe kadar bir tek, bir çift idmanla bu haftayı noktalayacağı ve ardından iki gün izne çıkacağı bildirildi.

AYRILACAK OLMASI MUTLU ETTİ
 Bu durumun da futbolcular arasında hiç hoş şekilde karşılanmadığı ifade edildi. Hatta futbolcuların kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, “Hocamız 1 hafta tatile gidiyor. Biz burada onsuz çalışıyoruz. Daha lig maçına 2 haftaya yakın zaman varken, temponun bu şekilde olması ilginç” yorumları yaptıkları belirtildi. Oyuncuların ayrıca her maç sonrası kendilerini suçlayan Advocaat’ın, sezon sonunda görevini bırakacak olmasından dolayı son derece memnun oldukları konuşuluyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!