'Fenerbahçe'de fark yok! Tek zekice iş...'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede fark yok Tek zekice iş...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 20:17

Hürriyet Gazetesi yazarı ve Spor Arena yorumcusu Uğur Meleke, Osmanlıspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendirdi...

Haberin Devamı

 İşte, Uğur Meleke'nin ilk yarıyla ilgili yorumları...

- Fenerbahçe ilk yarıda neyi doğru yaptı?
- Aslında Fenerbahçe’nin Galatasaray ya da Kayserispor maçından farklı yaptığı bir şey yok, sadece tek bir zekice hareketle golü buldu sarı-lacivertliler. Ozan haftalardır yükselen bir trend yakaladı, golü de onun iyi pası üretti zaten.

- Osmanlıspor’un maçı çevirme kabiliyeti olabilir mi?
- 3 koşucuyla oynuyorlar ileride. Regattin-Umar-Serdar’ın hepsi geniş alan koşucuları. Fenerbahçe zaten gerideki 7’li bloğu kolay kolay bozan bir takım değil. Cikalleshi sakat olmasaydı, Fenerbahçe savunmasına problem çıkarabilecek yetenekte o vardı ellerinde.

- İkinci yarıda ne değişir?
- Fenerbahçe en iyi oyuncularından ikisini sakatlığa kurban verdi; hem bu maçta kolay kolay değişiklik yapamayacaklar, hem de gelecekle ilgili ciddi endişe demek bu ikilinin sakatlığı. İrfan Buz biraz cesur davranıp sahaya çalım atabilecek bir yetenekli koyabilse, Neto-Neustadter’in savrukluklarından faydalanabilir. Şu halleriyle sadece Serdar’ın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!