Fenerbahçe zorlu Zagreb deplasmanında! Avrupa Ligi'nde iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe zorlu Zagreb deplasmanında Avrupa Liginde iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 13:30

Spor Toto Süper Lig'deki 3 haftalık yenilgi serisine Konya'da nokta koyan Fenerbahçe, Avrupa Ligi serüvenine zorlu Zagreb deplasmanında başlıyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Dinamo Zagreb

- Sol bek Marin Leovac takım için önemli bir parça. Hafif bir sakatlığı vardı, iyileştiği ve Fenerbahçe’ye karşı oynayacağı söylendi.

- Son 3 lig maçında görev yapmayan Mislav Orsic’in de durumu maç saati netleşecek. Teknik patron Nenad Bjelica’nın elindeki en etkili kanat oyuncusu olduğu söyleniyor. Maça yetişmezse Damian Kadzior sağ kanatta görev yapacak.

- Takımın ön liberosu ve kaptanı Arijan Ademi ile Fenerbahçeli Eljif Elmas, Makedonya milli takımından arkadaş. Ademi’nin sakatlığı vardı, iyileşti ve antrenmanlara başladı ama durumu maç saati netleşecek.

- Liderliği ve enerjisiyle takımın beyni diyebiliriz. Sakatlanması, Young Boys elemesinde takımı derinden etkilemişti. İkinci maçın 31’inci dakikasında sakatlanmış, 1-0 önde giden Dinamo, karşılaşmayı 2-1 kaybedip elenmişti.

Fenerbahçe

Haberin Devamı

- Soldado, Dirar, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer, Avrupa kadrosunda yer almıyor.

- Konyaspor maçında sol bekteki yerini İsmail'e bırakan Hasan Ali'nin durumu maç saati netleşecek.

- Eljif'in sonradan oyuna girip skora etki etmesi, Benzia'nın orta alanda takımı yöneten oyun yapısı, Skrtel ve Harun'un savunmada/kalede verdiği güven, Konyaspor maçında öne çıkanlardı...

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!