Fenerbahçe ürün satışında rekora doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ürün satışında rekora doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 22:12

Ali Koç’un başkanlığa gelmesinden sonra taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Fenerium, kulüp kasasına katkı sağlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Koç’la patlayan forma satışını, tişört ve bileklikler takip ediyor.

Kulübün yüksek giderlerini dengeleme yolunda önemli bir gelir kalemi olarak öne çıkan Fenerium’un Fenerbahçe kasasına sağladığı girdi de büyük oranda arttı. Genelde haziran aylarında düşen ürün satışı, ancak yeni formalar çıkınca yükselirken, Ali Koç’un seçilmesinden sonra geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 110 artış gösterdi.

Şu anki aylık cirosu 10 milyon TL olan Fenerium’un bu gelirinin 19 Temmuz’da yeni formaların satışa çıkmasıyla katlanması bekleniyor. Ali Koç’un başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı çağrı ile eski formalardan bile 50 bin adet satıldı.

Yine Koç’un giydiği tişörtler de ilgi çekici satış rakamlarına ulaştı. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının bulunduğu tişörtler sadece stadın altındaki mağazada ve internete konuldu ancak yine de bir haftada 5 bin adetlik sipariş bitti.

Haberin Devamı

Bu tişörtlerin sarı renkleri ve çocuk bedenleri de üretilerek önümüzdeki hafta tüm Fenerium mağazalarında satılacak. Ayrıca yine Koç’un taktığı “Tam zamanı şimdi” yazılı bileklikler de yoğun ilgi gördü. 10 bin adet yaptırılan bileklikler 2 günde 4 bin adet sattı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!