Fenerbahçe Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Türkiye Kupası son 16 turu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak Türkiye Kupası son 16 turu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2019 18:44

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında bu akşam Fenerbahçe kendi sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe, bu akşam kendi taraftarı önünde kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında bu akşam Spor Toto 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'u konuk edecek. Tur atlamak için 2 farklı galip gelmek zorunda olan Fenerbahçe'de maç öncesi tek hedef galibiyet. Bu kritik müsabakaya kısa bir süre kala, maça dair yayıncı kanal ve saat bilgisi futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak ve a2'den canlı yayınlanacak.

Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle maça Fenerbahçe taraftarı alınmayacak. Öte yandan bu karşılaşmada Serkan Tokat düdük çalacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Son 16 turu ilk maçını 1-0 kaybeden sarı-lacivertli ekip, tur atlamak için 2 farklı galip gelmek zorunda. 1-0'lık Fenerbahçe galibiyetinde müsabaka uzatmalara gidecek.

Ümraniyespor, galibiyet, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu 1 farklı yenilgide çeyrek finale yükselen taraf olacak.

EKSİK OYUNCULAR DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe'de ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Eljif Elmas, sakatlığı bulunan kaleciler Harun Tekin ve Erten Ersu ile Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin, Ümraniyespor'a karşı forma giyemeyecek.

SÜPER LİG'DE 19. HAFTA MÜCADELELERİ

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta, yarın yapılacak tek karşılaşmayla başlayacak.

Ligde haftanın açılış maçında Beşiktaş, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Hafta, 28 Ocak Pazartesi günü oynanacak 3 müsabakayla tamamlanacak.

Süper Lig'de 19. haftanın maç programı şöyle:

Yarın:
20.30 Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Vodafone Park)
26 Ocak Cumartesi:
16.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Bursaspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
19.00 Göztepe-Galatasaray (Bornova)

27 Ocak Pazar:
13.30 Çaykur Rizespor-Akhisarspor (Çaykur Didi)
16.00 Atiker Konyaspor-Antalyaspor (Konya Büyükşehir Belediye)
19.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor (Sivas Yeni 4 Eylül)

28 Ocak Pazartesi:
20.00 Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor (Ülker)
20.00 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)
20.00 MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor (Stadı henüz açıklanmadı)

BAKMADAN GEÇME!