Fenerbahçe, Ümraniyespor karşısında yine hüsrana uğradı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Ümraniyespor karşısında yine hüsrana uğradı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 07:00

Fenerbahçe, rakibini 3. resmi karşılaşmada da mağlup edemedi. Sarı lacivertliler, İstanbul ekibi önünde yenilgiden son anda kurtulurken, ligin yeni takımlarına karşı son 12 karşılaşmada 2. defa boyun eğmenin kıyısından döndü.

Haberin Devamı

Süper Lig’in yeni sezonundaki ilk maçında ligin yeni ekibi Ümraniyespor önünde 2 kez öne geçmesine rağmen rakibiyle berabere kalan Fenerbahçe, İstanbul ekibi önündeki şanssızlığını kıramadı. Sarı lacivertliler, Ümraniyespor’la oynadığı 3. resmi karşılaşmada da kazanamadı. Kanarya daha önce 2018-19 sezonunda rakibiyle kupada yaptığı 2 mücadeleden de boynu bükük ayrılmıştı.

YENiLERE YiNE TAKILDI

Süper Lig’e o sezon çıkan takımları son 11 karşılaşmada 10 kez yenen F.Bahçe sadece geçen sezon Adana Demirspor’a kaybetmişti. Dün de Ümraniyespor önünde beklemediği bir skorla berabere kalan sarı lacivertliler ligin yeni ekipleri önünde son dönemde 2. defa sahadan puan kaybıyla ayrıldı.

KADIKÖY YIKILMADI

Fenerbahçe, Kadıköy’de uzun bir süredir rakiplerine boyun eğmiyor. Geçen sezon teknik direktör İsmail Kartal ile son 7 iç saha maçında yenilmeyip 5 yenilgi alan Fenerbahçe, daha önce son olarak 5 Şubat 2022 tarihinde evinde Medipl Başakşehir karşısında 1-0’lık skorla boyun eğmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!