Kadıköy'de gülen yok!

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde gülen yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2017 21:09

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 4. dakikasında Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kucka'nın defans arkasına çıkardığı topta arkaya iyi sarkan Burak, şık dokunuşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala Alper Potuk sol kanattan şık çalımlarla ceza sahasına girdi ve düzgün vuruşla golünü attı. İlk yarı 1-1 sona erdi. 56. dakikada Trabzonspor yeniden öne geçti. Olcay Şahan'ın uzaktan vuruşu ağlarla buluştu. Volkan Demirel, Göztepe maçında yaptığı hatayı tekrarladı. Hatalı gol yiyen kaleci Volkan kendi taraftarları tarafından ıslıklandı. Bir takım taraftar da Volkan'a destek oldu. 83. dakikada penaltı kazanan Fenerbahçe, Valbuena'nın vuruşuyla beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol çıkmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe 2 puanla 12. sırada yer alırken, Trabzonspor 4 puanla 5. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

STAT: Ülker Stadyumu

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Olguncan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Roman Neustadter(Dk.62 Soldado), Martin Skrtel, Mauricio Isla, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Nabil Dirar (Dk.76 Aatif), Mathieu Valbuena, Robin van Persie (Dk.46 Giuliano)

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Kucka, Okay Yokuşlu, Olcay, Bero (Dk.87 Bongonda), Yusuf (Dk.63 Onazi), Burak Yılmaz (Dk.20 N’Doye)

GOLLER: Dk.45 Alper Potuk, Dk. 84 Mathieu Valbuena (pen) (Fenerbahçe) - Dk.5 Burak Yılmaz, Dk. 56 Olcay Şahan (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk.50 Alper, Dk.62 Josef (Fenerbahçe) - Dk. 11 Olcay, Dk. 52 Yusuf Yazıcı, Dk. 85 Bero, Dk .86 Mas (Trabzonspor)

Kadıköyde gülen yok

Haberin Devamı

 MAÇIN GOL POZİSYONLARI

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ilk yarısı, 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

5. dakikada Trabzonspor golü buldu. Pereira'nın sağ taraftan kullandığı uzun taç atışında savunmada Skrtel'in kafayla uzaklaştırdığı topu, Kucka ceza sahasına doldurdu. Savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz, yerden seken topa ayak koydu ve meşin yuvarlağı kaleci Volkan Demirel'in sağından filelerle buluşturdu: 0-1

44. dakikada sarı-lacivertliler beraberlik golünü buldu. Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi, sol çaprazdan yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak köşeden filelerle buluştu: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1 berabere tamamlandı.

56. dakikada bordo-mavililer bir kez daha öne geçti. Yusuf Yazıcı'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Olcay Şahan, sol çaprazdan çok sert vurdu. Kaleci Volkan Demirel'in müdahalesine rağmen top filelerle buluştu: 1-2

84. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Chahechouhe'nun sağ kanattan yaptığı ortada hakem Ali Palabıyık, Kucka'nın ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Valbuena, takımının beraberlik golünü attı: 2-2

NOTLAR

Haberin Devamı

GIULIANO İLK MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe’de geçtiğimiz hafta transfer işlemleri sürdüğü için takıma dahil olamayan Giuliano Victor de Paula, ilk maçına çıktı. Trabzonspor ile oynanan maça yedek kulübesinde başlayan Giuliano, karşılaşmanın ikinci yarısının başında oyuna dahil olurken bir diğer yeni transfer Roberto Soldado, Sakatlıkları devam eden Jose Fernandao ve Mehmet Ekici’nin yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman Salih Uçan’a Trabzonspor maçında görev vermedi.

VOLKAN DEMİREL’E ISLIKLI TEPKİ

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, yediği 2’nci golden sonra ıslıklı tepki ile karşılaştı. Trabzonspor’un Olcay ile bulduğu 2’nci golden sonra yaşanan başka bir pozisyonda ayağına top gelen Volkan Demirel, sarı-lacivertli taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kaldı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’DA KAPTAN 11’DE YERİNİ ALDI

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Castillo ve Medjani, Fenerbahçe maçında görev almadı. Cezası sona eren kaptan Onur Recep Kıvrak ise takımı ile sahadaki yerini aldı.

BURAK YILMAZ SAHADAN ERKEN AYRILDI

Trabzonspor’un ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz, 20’nci dakikada oyundan çıktı. Bordo-mavili ekibin golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın 5’inci dakikasında ilk golü kaydederek 1-0 takımının öne geçmesini sağladı. Daha sonra orta sahada bir pozisyonda sakatlık geçiren Burak Yılmaz, sağlık ekibinin yaptığı müdahale ile bir süre oyuna devam etti. Karşılaşmanın 20’nci dakikasına kadar oyunda kalan Yılmaz, yerini N’Doye’ye bıraktı. Öte yandan Burak Yılmaz, bu golle Trabzonspor forması altında 61’inci golünü kaydetmiş oldu.

STAT DOLDU

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar Trabzonspor ile oynanan maça büyük ilgi gösterdi. Ülker Stadyumu’nda oynanan maç için Ülker Stadyumu’na gelen sarı-lacivertli taraftarlar yaptıkları tezahüratlar ile takımlarına destek oldular.

Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar şehitleri de unutmadı. Trabzon’un Maçka İlçesi’nde terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül için üzerinde Türk Bayrağı’nın bulunduğu ”Şehitler ölmez vatan bölünmez iyi ki varsın Eren” yazılı pankart açtı.

 

Kadıköyde gülen yok

 

 

Kadıköyde gülen yok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!