Fenerbahçe şifre çözüyor! İşte o detay...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe şifre çözüyor İşte o detay...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 11:30

Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman pazartesi günü Kadıköy’de derbi değerinde olan önemli bir maça çıkacaklarını belirterek öğrencilerini uyardı: “Karşımızda ligin hızlı ataklara en iyi çıkan ekiplerinden biri var. Son 15 dakika kırılma yaşanacak. Çok inatçılar, maçı asla bırakmıyorlar ve son ana kadar gol için saldırıyorlar. Öne geçerlerse kaybetmiyorlar. Çok dikkatli olmayız”

Haberin Devamı

Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanına çıkacağı haftayı mutlaka galibiyetle tamamlamak istiyor. Pazartesi günü Kadıköy'de Kayserispor'u ağırlayacak olan sarı-lacivertli ekip, şimdiden bu maça 3 puan yazmış durumda. Ancak bu o kadar kolay olmayacak gibi duruyor. En azından kağıt üstünde... Zira 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puan toplayıp 4'üncü sırada yer alan Kayserispor, ligin çetin cevizlerinden biri. Aykut Kocaman bunu çok iyi biliyor ve rakibe önlemler alıyor. Rakiple ilgili bilgileri öğrencileriyle de paylaşan sarı-lacivertli teknik adam, Kayseri'nin ligde şu ana kadar attığı ve yediği gollerin görüntüleri oyuncularına dağıttı. Rakibin en etkili ayakları olarak Ryan Mendes, Deniz Türüç ve Stephane Badji'yi belirleyen, bu isimlere çok dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Kocaman, futbolcularına şu uyarıları yaptı:

Haberin Devamı

SAKIN FIRSAT VERME
"Ligin hızlı ataklarla en fazla gol bulan ekiplerinden biriyle oynayacağız. Son 15 dakika ise belki de en çok dikkat etmemiz gereken bölüm olacak. Rakip bu periyotta 5 gol attı. Muhtemelen beraberliğe oynayacaklar ve alanlarını iyi kapatacaklar. Ancak gol için de fırsat kollayıp sürpriz arayacaklar. Onlara bu fırsatı vermemeliyiz.

İLK BİZ ATALIM
Kesinlikle ilk golü atan taraf olmalıyız. Çünkü öne geçerlerse bunu koruyorlar ve kazanıyorlar. Geriye düştükleri maçlarda ise zorlanıyorlar. Golü atıp dirençlerini kırmalıyız. Derbiler kadar önemli bir maç. Unutmayın inatçı bir takımla oynayacağız ve çok dikkatli olmalıyız. "

KAYSERİSPOR'UN SON 15 DAKİKADA ATTIĞI GOLLER

Kayseri-Osmanlı 2-2 (Dakika 87-Mendes: 1 puan kurtardı)
Sivasspor-Kayseri 0-2 (Dakika 83-Stojiljkovic)
Kayseri-Antalya 2-0 (Dakika 77-Umut Bulut)
Kasımpaşa-Kayseri 1-1 (Dakika 90 Atila Turan: 1 puan kurtardı)
Kayseri-Bursa 3-1 (Dakika 87-Mendes)

KAYSERİ İLK GOLÜ YİYİNCE

G.Saray-Kayseri 4-1
Kasımpaşa-Kayseri 1-1
Karabük-Kayseri 1-0

KAYSERİ İLK GOLÜ ATINCA

Kayseri-Göztepe 1-0
Kayseri-Osmanlı 2-2
Sivas-Kayseri 0-2
Kayseri-Antalya 2-0
Kayseri-Bursa 3-1
Kayseri-Konya 2-1

Haberin Devamı

BİR BAKIŞTA KAYSERİSPOR

Gol 14
Maç başına gol 1.55
Maç başına şut 9.4
Maç başına isabetli şut 4.0
Maç başına başarılı pas 344
Başarılı pas yüzdesi 79.3
İkili mücadele kazanma yüzdesi 49.8
Hava topu başarı yüzdesi 49.4
Maç başına korner 4.3
Topa sahip olma yüzdesi 53

 

 

Fenerbahçe maça baskıyla başlamak zorunda

 
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!