Fenerbahçe Monaco karşısında ümit verdi! İşte Fenerbahçe maçının özeti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 22:54

Fenerbahçe Monaco maçı bu akşam oldukça seyir keyfi yüksek bir karşılaşmayı ekranlara taşıdı. Süper Lig öncesi hazırlık kampını sürdüren ve hazırlık maçları yapan Fenerbahçe bu akşam Monaco ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Oynadığı hazırlık karşılaşmalarından hiç galibiyetle dönemeyen Fenerbahçe'de moraller yüksekti. Maçın bitmesinin ardından futbolseverler maçın özetini araştırmaya başladılar. Fenerbahçe Monaco maçının geniş özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe İsviçre kampındaki dördüncü, totalde beşinci hazırlık maçının Fransa şampiyonu Monaco ile yaptı. Sarı-lacivertliler maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler beşinci hazırlık maçında da galibiyet çıkaramasa da, son Fransa şampiyonuna karşı iyi direnç gösterdi. Fransızlar'da Radamel Falcao ve Mbappe gibi yıldız isimler sahadaydı.

Lemar'ın golüyle 1-0 öne geçen Fransızlara Miroslav Stoch muhteşem frikik golüyle karşılık verdi. 

İsviçre'deki hazırlık kampı boyunca Sporting Lizbon, Marsilya, Athletic Bilbao  ve Monaco ile hazırlık maçları yapan sarı-lacivertliler bu maçlardan galibiyet çıkarmayı başaramadı.

FOTOĞRAFLAR: Süleyman ARAT


Fenerbahçe Monaco karşısında ümit verdi İşte Fenerbahçe maçının özeti

Fenerbahçe Monaco karşısında ümit verdi İşte Fenerbahçe maçının özeti

Fenerbahçe Monaco karşısında ümit verdi İşte Fenerbahçe maçının özeti

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!