Fenerbahçe liderlik için sahada

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe liderlik için sahada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2019 08:00

Kanarya, geçen sezon iki maçta da yenildiği sarı kırmızılı rakibini devirirse, haftaya lider giren Alanyaspor’a 1 puan farkla geçip zirveye çıkacak. Fenerbahçe, galip geldiği taktirde ayrıca 3 yıl sonra ilk kez ligin ilk 10 haftasında 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacak.

Haberin Devamı

Ligde peş peşe iki maçını kazanarak puan cetvelinde 2. sıraya yükselen Fenerbahçe, 10. hafta maçında bugün İstikbal Mobilya Kayserispor’a konuk olacak. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Adil Rami ile Max Kruse, Kayseri’de forma giyemeyecek. Rahatsızlığı geçen kaleci Harun Tekin ve sakatlığı düzelen Nabil Dirar 21 kişilik maç kadrosuna dahil edildi. Yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde ilk sınavına çıkacak olan lig sonuncusu Kayserispor’da ise sakatlığı süren Alpay Çelebi oynamayacak.

Kazanan kadroyu genelde bozmamasıyla bilinen Ersun Yanal, geçen hafta İttifak Holding Konyaspor’u 5-1 yenen kadroyu bugün de sahaya sürecek.

Fenerbahçe eğer bugün kazanırsa, 3 yıl aradan sonra ilk kez ligin ilk 10 haftasında 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacak.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekip, Kayseri ile ligde yaptığı son 6 maçta sadece 1 kez kazanırken, 3 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Geçen sezon 2 maçı da sarı kırmızılılar kazanmıştı.

Fenerbahçe liderlik için sahada

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!