Fenerbahçe, kaleyi güçlendirmek için de kolları sıvadı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, kaleyi güçlendirmek için de kolları sıvadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 09:31

David Ospina ve Kevin Trapp, Sarı- Lacivertliler’in öncelikli hedefi. İyi bir yabancı eldiven bulunamazsa, Serkan Kırıntılı gündeme gelecek.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’de kaleci transferi son günlerde fazla gündeme gelmiyor. Ancak, Comolli bu bölgeyi de güçlendirmeye kararlı. Comolli, kaliteli bir yabancı file bekçisini Fenerbahçe’ye getirmenin peşinde. İlk aday PSG’nin yıldızı Kevin Trapp. 27 yaşındaki eldiven için tüm şartlar zorlanacak.

Ayrıca Arsenal’dan ayrılmaya hazırlanan, geçtiğimiz sezon menajeriyle İstanbul’da görüşme yapılan David Ospina da listede. Comolli eğer İngiliz ekibiyle anlaşırsa, şu anda Kolombiya ile Dünya Kupası’nda bulunan Ospina’nın menaceriyle anlaşma zemini arayacak. 

KAMENİ ÖRNEĞİ ORTADA

Fransız futbol adamı, ikinci bir Kameni vakası yaşanmaması için mutlaka kaliteli bir kaleci getirmek istiyor. Eğer bunu başaramazsa, rota Konyaspor’un milli file bekçisi Serkan Kırıntılı’ya çevrilecek. Kısa vadeli çözüm olarak 33 yaşındaki kaleciyi düşünen Comolli, Finansal Fair-Play kısıtlamaları kalktıktan sonra kaleyi uzun yıllar emanet edebileceği bir ismin peşine düşecek. (Fanatik)

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!