Fenerbahçe için 'Spartacus' mesajı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe için Spartacus mesajı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 16:18

THY Euroleague play-off turunda Fenerbahçe’nin rakibi olan Panathinaikos Kulübü’nün sahibi Dimitris Giannakopoulos’tan ilginç bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

Giannakopoulos, Instagram hesabından Fenerbahçe’ye ‘mesaj’ gönderdi. Yunan iş adamı yaptığı paylaşımda, Spartacus dizisinin kahramanlarının görselini kullandı.

Spartacus dizisinin sloganı olan “#kanvekum” ifadesini ve “#savaşlarınanası” hashtag’lerini yazan Giannakopoulos, şu ifadelere de yer verdi: “Cips yiyecekler, selfie çekecekler maça gelmesin, evde otursun. Kanının son damlasına kadar savaşacaklar maça gelsin.”

Fenerbahçe için Spartacus mesajı

Fenerbahçe ile Panathinaikos arasındaki eşleşmenin ilk iki maçı 18 ve 20 Nisan tarihlerinde Atina’da oynanacak. Serinin 3. maçı 25 Nisan’da Ülker Arena’da, gerek kaldığı takdirde 4. karşılaşma da 27 Nisan’da yine İstanbul’da yapılacak. Eğer seri 5. maça uzarsa, saha avantajını elinde bulunduran Pana, 2 Mayıs’ta sarı lacivertlileri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Dimitris Giannakopoulos, 2014-2015 sezonunda oynanan ve Panathinaikos’un evinde 86-85 kazandığı CSKA Moskova maçından sonra Türk hakem Recep Ankaralı’yı ölümle tehdit etmişti. Karşılaşmanın ardından hakem odasını basan Giannakopoulos, Recep Ankaralı’ya mumluk fırlatmış ve devamında, “Seni öldüreceğim, bu gece Yunanistan’dan sağ çıkamayacaksın. Seni ve aileni öldüreceğime ant içiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Pana’nın sahibi, Ankaralı’nın beraberindeki meslektaşları Sreten Radovic ve Damir Javor’a da küfürler yağdırmıştı. Giannakopoulos’un çıkardığı bu olaylar sebebiyle Panathinaikos’a 150 bin dolar para cezası kesilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!