Fenerbahçe için çok özel biri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe için çok özel biri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 20:46

Fenerbahçe basketbolda tarihi zaferler kazanırken, bu başarılı kadronun içinde çok özel bir insan da önemli roller üstleniyor.

Haberin Devamı

Kadroya 2014’te malzeme sorumlusunun yardımcısı olarak giren ve kısa süre içinde herkesin sevgilisi haline gelen engelli Kazım Demirci, başta Obradovic olmak üzere tüm kadronun uğur meleği... Kulüpte mesai saat 09.00’da başlamasına rağmen salona 07.00’de gelen Kazım Demirci, saat 18.00’a kadar hiç ayrılmadan her işe koşturuyor, oyunculara teknik ekibe şakalarıyla moral veriyor.

Ciddiyetiyle bilinen Obradovic ile şakalaşabilen tek isim Kazım... Öyle ki gergin bir anda Obradovic’e yaptığı hareket, hala anlatılıyor. Sinirli Obradovic’e kimse yaklaşamazken, Kazım’ın gidip, “Adamsın koç, adaaam” diye bağırıp
sırtına dokunduğunda oyuncuların donup kaldığını anlatan bir kulüp çalışanı, “Kazım böyle otoriter bir hocaya bu hareketi yaptığında adeta buz kestik. Ama Kazım en sinirli anında bile Obradovic’i güldürmeyi başardı” diyor.

Haberin Devamı

Kazım’la ilgili hikaye çok... Aynı kulüp çalışanı, “Bir gün Datome ile 10-15 dakika ciddi ciddi konuştuğuna şahit odum. Datome Türkçe bilmiyor, Kazım sadece Türkçe konuşuyordu. Farklı dillerden konuşan iki insanın anlaşabildiğini gördüm” diye anlatıyor.

Kazım’ın “Adamsın” sözü takımın simgesi haline gelirken. Thompson’un “Adamsın” hashtag’lı paylaşımların mimarı da Kazım. Geçtiğimiz yıllarda Bjelica’ya bir antrenmanda “A canıııım” diyen Kazım’ın bu sözü de kısa süre içinde ekip içinde fenomen oldu.

Bu hikayelerin içinde kuşkusuz en ilginç olanı NBA’de oynayan Bogdan Bogdanovic ile yaşananı... Birkaç ay önce Kazım cep telefonuyla uzun süre konuşurken görülüyor. “Hayrola” diye soran basın sorumlusu İlker Üçer’e “Bogdan aradı da” diyor. Üçer, inanmayıp yanına gidince ikilinin görüntülü sohbet ettiğini görüyor. Kazım, “Bogdan gece gündüz arar” diyor. İşte böyle sevilen bir kişilik Kazım... Kulüpte doğum günleri, kutlamalar, Kazım yoksa asla yapılmaz, o yoldaysa bütün ekip bekler ve geldikten sonra eğlence başlar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!