Fenerbahçe frene bastı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe frene bastı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 08:30

Fenerbahçe, transfer döneminde şu ana kadar istediğini elde edemezken, bu durum, finansal fair play kriterlerine uyma zorunluluğundan ortaya çıktı... Sarı lacivertliler, bu nedenle ara transferde nihai adımları ertelemeye karar verdi.

Haberin Devamı

Yönetim, ekonomik açıdan daha doğru hamleler yapabilmek için Futbol Federasyonu ile Türkiye Bankalar Birliği’nin yapılandırma projesinin hayata geçmesini bekliyor. Buradan nasıl bir finansal tablonun ortaya çıkacağını görmek isteyen sarı lacivertliler ay sonuna kadar beklemede kalacak.

TRANSFER ŞART AMA...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bugün kulübün televizyonunda yapacağı camiaya sesleniş programında transferlerle ilgili görüşlerini ve çalışmaların hangi aşamada olduğunu aktaracağı belirtiliyor. Bir yandan da Tolgay ve Serdar Aziz transferi için uğraşan sarı lacivertliler iki kulübün de zorluk çıkarması nedeniyle bu transferleri noktalayabilmiş değil. Sarı lacivertlilerde transferlerin ay sonuna doğru netleşleşmesi bekleniyor. Görüşme yapılan oyuncuların durumu önümüzdeki günlerde masaya yatırılacak ve bir karar verilecek.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!