Fenerbahçe Final-Four bileti peşinde

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Final-Four bileti peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 22:56

19-21 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak olan Euroleague Final Four’u öncesi F.Bahçe’nin 800 kişilik kontenjanı doldu. Çok sayıda istek olunca duruma el koyan başkan Yıldırım, yöneticilere dahi 2’den fazla bilet verdirmedi. Diğer 3 takıma yardım başvurusu yapıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan THY Euroleague Final Four organizasyonu öncesi bilet çılgınlığı yaşanıyor.

Toplamda 800 bilet verilen sarı lacivertlilere, binlerce talep gelince başkan Aziz Yıldırım duruma hemen müdahale etti.

Söz konusu taleplere tek tek bakan sarı lacivertlilerin başkanı, yönetim kurulu üyelerinin isteklerine de müdahalede bulundu.

Yönetim kurulu üyelerine 2’den fazla bilet verilmeyeceğini belirten başkan Aziz Yıldırım diğer tüm bilet isteklerinin üzerini çizdi.

KOMBİNE SAHİPLERİ ÖNCELİKLİ

ÜLKER Arena’dan kombine bilet alan taraftarların öncelikli olduğu liste ile başa çıkamayan Fenerbahçe, Final Four’a gelecek olan Olympiakos, Real Madrid ve CSKA Moskova kulüplerine yazı yazdı. Sarı lacivertlilerin yazılı taleplerine Olympiakos ve Real Madrid olumsuz yanıt verdiler.

Haberin Devamı

İki kulüp de Final Four organizasyonuna 800’er taraftarlarının geleceğini belirttiler. CSKA Moskova Kulübü’nden ise Fenerbahçe’ye, 200’e yakın biletin gönderilmesi bekleniyor.

BİR TEK OBRA’YI KIRMADILAR

THY Euroleague Final Four’u için F.Bahçe yöneticilerine dahi 2’den fazla bilet kontenjanı ayrılmayacağı ifade edildi. Talepleri kırılmayan tek kişi ise başantrenör Obradovic oldu. Sırp koçun toplamda 40 bilet talep ettiği ve bu taleplerinin karşılanacağı öğrenildi. Obradovic haricindeki isimlere, kesinlikle fazladan kontenjan açılmayacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!