Fenerbahçe Khimki basketbol maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? THY Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Khimki basketbol maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak THY Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 18:07

Fenerbahçe Doğuş Khimki Euroleague maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Khimki'yi kendi sahasında ağırlayacak. Avrupa Ligi'ne 1 sezon aradan sonra katılan ve iyi bir başlangıç yapan Khimki, haftaya Fenerbahçe Doğuş'la aynı galibiyet sayısında girdi. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Khimki basketbol maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Avrupa Ligi'nin son şampiyonu sarı-lacivertliler, geçen hafta Rusya deplasmanında lider CSKA Moskova'yı uzatmada 95-93 mağlup etmeyi başardı. İlk 8 maçında 5 galibiyet, 3 yenilgi alan sarı-lacivertliler, haftaya averajla 4. sırada girdi. Sarı-lacivertlilerin kaptanı Melih Mahmutoğlu, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Takım'ın kadrosunda yer aldığı için bu maçta forma giyemeyecek.

Avrupa Ligi'ne 1 sezon aradan sonra katılan ve iyi bir başlangıç yapan Khimki, haftaya Fenerbahçe Doğuş'la aynı galibiyet sayısında girdi. Ligin ilk 6 haftasında 5 galibiyet alan Rus ekip, son 2 haftada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Khimki de ise Rusya Milli Takımı'nda yer alan Andrey Zubkov da bu maçta oynayamayacak. Bu iki takım arasında bugüne dek oynanan Avrupa Ligi maçlarında Fenerbahçe'nin galibiyet sayılarında 4-2 üstünlüğü bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Doğuş Khimki maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Doğuş Khimki maçı 24 Kasım cuma akşamı saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak

İstanbul'da bu akşam bu yollara dikkat

Ataşehir'de bulunan Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe Doğuş-Khimki Moskova (Rusya) takımları arasında oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague Basketbol müsabakası nedeniyle bu akşam saat 17.45’ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ataşehir'de bulunan Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe Doğuş - Khimki Moskova (Rusya) takımları arasında saat 20.45’te oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague Basketbol müsabakası nedeniyle bu akşam saat 17.45’ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
"Ihlamur Sokağı (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım)".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!