Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? THY Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak THY Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 13:27

Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Euroleague'in son şampiyonu temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş bu akşam kendi sahasında CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, geçen sezon ilk 8 haftada sadece bir yenilgi yaşamıştı. Sahasında ilk yenilgisini dün, son finalist Yunan temsilcisi Olympiakos karşısında alan Fenerbahçe Doğuş, Rusya'da tekrar çıkışa geçmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu sarı-lacivertliler, bu sezona istediği gibi başlayamadı. İlk 7 haftada sahadan 3 kez yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe Doğuş, geçen sezonun da gerisinde kaldı.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon ilk 8 haftada sadece bir yenilgi yaşamıştı. Sahasında ilk yenilgisini dün, son finalist Yunan temsilcisi Olympiakos karşısında alan Fenerbahçe Doğuş, Rusya'da tekrar çıkışa geçmek istiyor. Geçen sezonun üçüncüsü CSKA Moskova ise sezona iyi bir başlangıç yaptı. 8'inci haftaya 6 galibiyet, 1 yenilgiyle lider giren Rus temsilcisi, sarı-lacivertlileri yenerek haftayı yine zirvede kapatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında bu akşam Rusya'da lider CSKA Moskova'ya konuk olacak. Başkent Moskova'daki Megasport Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

CSKA Moskova sahasında Fenerbahçe'ye takılıyor

CSKA Moskova, organizasyonda sahasında oynadığı son 70 maçta sadece 4 yenilgi aldı. İç sahada gösterdiği performansla dikkati çeken Rus ekibi, son 4 yılda seyircisi önünde aldığı 4 yenilginin 3'ünü Fenerbahçe'ye karşı yaşadı. Sarı-lacivertliler, rakibi karşısında son 3 deplasman maçını da kazanmayı bildi. CSKA Moskova, söz konusu dönemde sahasındaki diğer yenilgiyi ise İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga'ya karşı almıştı. CSKA Moskova, evinde oynadığı son 14 THY Avrupa Ligi maçını da kazanmayı başardı. CSKA Moskova'yı sahasında yenen son takım ise Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler, geçen yıl 23 Aralık'ta Moskova'da oynanan maçta rakibini uzatmada 95-79 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, geçen yıl normal sezonda oynanan 2 maçta da rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında THY Avrupa Ligi'nde bugüne dek oynanan 12 maçta ise CSKA Moskova'nın galibiyetlerde 7-5'lik üstünlüğü bulunuyor. 

16 Kasım Perşembe günü (dün) son taktik antrenmanını İstanbul’da yaptıktan sonra Rusya yolculuğuna başlayan Fenerbahçe Doğuş, akşam saatlerinde Moskova’ya ulaştı. Ekibimiz, CSKA karşılaşması için son antrenmanını ise 17 Kasım Cuma günü (bugün) 11:00’de gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe CSKA maçı kafilesinde 12 oyuncu yer alıyor. Ali Muhammed, Nikola Kalinic ve Barış Hersek, ekibimizle birlikte Rusya’da yer almıyor. Mücadelenin oynanacağı Mega Sport Arena’da bugün yapılan şut idmanı ise ısınma bölümü ile başladı ve ardından CSKA maçının hücum ve savunma detayları çalışıldı. Antrenmanımız, bireysel şut bölümü ile noktalandı. Fenerbahçe Doğuş’un şut idmanı yaklaşık bir saat sürdü.

BAKMADAN GEÇME!