Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte derbinin bilet fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İşte derbinin bilet fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 23:42

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında ligin güçlü takımı Fenerbahçe kendi sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Şampiyonluk yolunda umudunu kaybetmek istemeyen Fenerbahçe, kendi taraftarı önünde sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Beşiktaş ise Fenerbahçe engelini geçip şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği duyurulan Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesinde her iki takımın hazırlıkları devam ediyor. Derbide takımın önemli silahlarından birisi olan Dirar'ın sakat olması Sarı Lacivertlilerde sıkıntı yaratırken, Siyah Beyazlıların derbi hazırlıkları sürüyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacak? Derbinin biletleri ne kadar olacak? İşte, detaylı bilgiler

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? 

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak. 19:30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Ali Palabıyık yönetiminde son 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Beşiktaş, Ali Palabıyık yönetiminde son 7 maçta 4 kez kazandı. 2 maç berabere biterken, bir maçtan da mağlup ayrıldı.

Ali Palabıyık kariyerinde 1 kez Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi yönetti.

Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıkıyor

Fenerbahçe Kulübünün yüksek divan kurulu, kongre ve temsilci üyeleri için yarın satışa sunulacak biletlerin fiyatı, 80 ile 400 lira arasında değişiyor

Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışına yarın başlanacak. Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre biletler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri ile temsilci üyeler için yarın satışa çıkarılacak.

Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için 20 Eylül Çarşamba günü satışı yapılacak derbi biletleri, 21 Eylül Perşembe gününden itibaren de genel satışa sunulacak. Sadece "www.passo.com.tr" üzerinden satışı yapılacak biletlerin fiyatları şöyle:

1907430,00 TL
Maraton Alt E297,00 TL
Fenerium Alt E324,00 TL
Fenerium Alt / Maraton Alt D - F248,00 TL
Fenerium Alt / Maraton Alt C-G216,00 TL
Fenerium Alt / Maraton Alt A-B-H-I194,50 TL
Fenerium Üst / Maraton Üst C-D-E-F-G130,00 TL
Fenerium Üst / Maraton Üst A-B-H-I109,00 TL
Migros Tibünü / Okul Açık Tribünü87,00 TL

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İşte derbinin bilet fiyatları

Fenerbahçe’ye Dirar şoku

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-1 galip geldiği Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Nabil Dirar’ın Beşiktaş derbisine yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Mücadelenin 32. dakikasında sakatlanarak yerini Mehmet Ekici’ye bırakan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bugün MR’ı çekildi. MR sonucunda Faslı futbolcunun kasığında 1. dereceden yırtık olduğu tespit edildi.

Futbolcunun, sakatlığı nedeniyle 23 Eylül Cumartesi Ülker Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Dirar'ın yokluğuna alternatif önlem

Beşiktaş derbisine mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe’de bazı taşlar yerinden oynuyor, sakatlığı atlatmak üzere olan oyuncular da takıma dönüyor.

Beşiktaş ve Galatasaray’ın 5 puan gerisinde kalan ve derbiyi her zamankinden fazla önemseyen Fenerbahçe cephesinde hazırlıklar ve taktik analizler tamamlanmak üzere.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Dirar’ın yokluğunda bu boşluğu Giuliano ile doldurmaya hazırlanıyor. Giuliano’nun sağ kanada Alper Potuk’un da orta sahaya çekilmesi üzerinde duruluyor.

Böylelikle hem orta alanın direncini artırmayı hem de sağ kanatta hücum etkinliğini düşürmemeyi ve daha da üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kocaman derbiden galibiyet ile ayrılıp rahat bir nefes almayı planlıyor.

Haberin Devamı

Savunma sağlama alınıyor

Öte yandan Skrtel’in takımla çalışmalara başlaması stoper hattını Neto-Skrtel ’in oluşturacağı anlamına geliyor. Mehmet Topal da iyileşti. Josef-Ozan ikilisinden iyi verim alan Aykut Kocaman, ön libero kararında zorlanacak. Topal’ın Skrtel iyileşmezse stoper oynama ihtimali de var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!