Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak izlenecek? Şampiyonlar Ligi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak izlenecek Şampiyonlar Ligi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 18:01

Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam oldukça kritik bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Portekiz'in güçlü ekini Benfica ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Deplasmanda ilk maçı 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de umutlar oldukça yüksek. Temsilcimiz bu akşam kazanıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe- Benfica maçı ile devam ediyor. Sarı lacivertli ekibimiz, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Peki Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, karşılaşma öncesinden bazı bilgiler

Fenerbahçe Benfica maçının görüntülü özetini maçtan hemen sonra hurriyet.com.tr ve Spor Arena'dan izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BENFİCA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda 14 Ağustos Salı günü oynanacak mücadele saat 21:00'de başlayacak. Heyecanla beklenen mücadele D-Smart'ın Spor SMART 77. kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL RAKİP BELLİ

Fenerbahçenin, turu geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi play-off turunda PAOK-Sparta Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak ve ilk maçı İstanbul’da oynayacak. Yunan ekibi PAOK, Rus rakibini sahasındaki ilk maçta 3-2 yenmişti. Bu karşılaşmanın rövanşı da bugün oynanacak. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER?

Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi Play-Off'una kalabilmesini için rakibini her türlü 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor. Bir başka ihtimal ise 1-0'lık galibiyet. Fenerbahçe Benfica'yı 1-0 yenerse maç uzatmala gidecek. Uzatmalarda da skor değişmezse Play-Off'a yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

FENERBAHÇE BENFİCA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, bugün saat 21.00'de Benfica'yı konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde sarı lacivertli ekip hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman koşu ile devam etti. İki gruba ayrılan futbolcular yaptıkları pas ve top kapma çalışması ile idmanı sürdürdü. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışması yapıldığı kaydedildi.

Sarı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Aatif, İsmail ve cezası bulunan Josef de Souza idmanda yer almayan isimler oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE PORTEKİZ TAKIMLARI İLE 12. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün Benfica’yla karşılaşacak Fenerbahçe, Portekiz takımlarına karşı 12. sınavına çıkacak.

Avrupa’da 44. sezonuna başlayacak sarı-lacivertliler, daha önce Portekiz ekipleriyle 5 kez eşleşti. Bu eşleşmelerde 10 maça çıkan Fenerbahçe, sahadan beşer kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç beraberlik almadı. Portekiz takımlarına karşı 13 gol atan son Benfica maçıyla birlikte Fenerbahçe, kalesinde 22 gol gördü

Fenerbahçe, Benfica’yla üçüncü kez eşleşirken, daha önce, Porto, Guimares ve Braga’yla birer kez rakip oldu.

FENERBAHÇE BENFİCA'YLA 6. KEZ KARŞILAŞIYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Benfica ile daha önce beş kez karşı karşıya geldi. 1975-1976 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda sarı lacivertliler, rakibini İstanbul'da 1-0 yenmesine rağmen rövanşı kaybederek elenmişti. İki ekibin bir diğer eşleşmesi ise 2012-2013 UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeydi. Fenerbahçe, İstanbul'da oynanan mücadeleyi Egemen Korkmaz'ın golüyle 1-0 kazandı. Sarı lacivertliler, Lizbon'daki rövanşta 1-0 geriye düşüp, Dirk Kuyt'ın penaltı golüyle maça eşitlik getirse de sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

BENFİCA’YA KARŞI TATSIZ ANILAR

Fenerbahçe, tarihinde Avrupa kupalarında 3. kez eşleştiği Benfica’ya karşı tatsız anılara sahip.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, 1975-1976 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası’nda eşleştiği Benfica karşısında tarihinin en ağır yenilgisini 7-0’lık mağlubiyetle aldı. Bu yenilgi aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin tüm resmi maçlardaki en farklı mağlubiyeti özelliğini taşıyor. Sarı-lacivertliler, Benfica karşısında rövanşı ise 1-0 kazanmasına rağmen turu geçemedi.

Fenerbahçe, Benfica’yla diğer bir eşleşmesini 2012-2013 sezonunda yaşadı. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kadar gelen sarı-lacivertliler, Benfica’yı Kadıköy’deki ilk maçta 1-0’la geçerek final için avantaj yakaladı. Rövanşta ise rakibine 3-1 kaybeden Fenerbahçe, rakibine elenerek finale çıkamadı.

”SLIMANI’NİN ZAMANA İHTİYACI VAR”

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye yeni katılan Slimani’nin adaptasyon için zamana ihtiyacı olduğunu dile getiren Cocu, ”Ama kalitesini bildiğimiz için bu oyuncuyu transfer ettik. Biraz zaman vermemiz gerekiyor. Hem onun takıma, hem de takımın ona adaptasyonu önemli. Tipik bir 9 numara diyebiliriz. Soldado gibi. Örneğin Alper kenarlarda da oynayabilen bir oyuncu. Aramıza katıldığı için mutluyum. Kalitesini bize yansıtması, takıma katkı vermesi gerekecek. Buna ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Salı günü çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını dile getiren Volkan Demirel, ”Sahadaki duruş ve taktiğimiz ile bu maçı bitireceğiz. Kendi sahamızda sinerjilerle birlikte bir üst tura çıkmak istiyoruz” dedi.

”ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Geçmişi düşünecek durumda olmadıklarını kaydeden Volkan Demirel, ”Şuan önümüze bakmak durumundayız. 1-0’lık avantajları var ve bu avantajı kendimize çevirmek için gol bulmamız gerekiyor. Turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapmak için sahada olacağız. Önemli olan burada maçı kazanmamız” diye konuştu.

Volkan Demirel, ligde oynanan Bursaspor maçında tribünler dolduran Fenerbahçeli taraftarlar ile ilgili olarak, ”Olması gereken atmosfer budur. 2 sene önceki atmosfer Fenerbahçe’yi yansıtmıyordu. Sezon boyunca da bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Onların yanımızda olması bize güç veriyor. Yeni gelen arkadaşlar da bu camianın nasıl olduğunu biliyorlar. Fenerbahçe’yi hırsla ve aşkla yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Lizbon’da oynanan maçta şaşırdıkları bir durum olmadığını ifade eden Volkan Demirel, ”Biz Benfica ile ilgili bütün taktiği çalıştık. Aşağı yukarı beklediğimiz gibi bir maç oldu ama 1-0 mağlup olduk. Üstümüze gelen, baskı olan bir maç olmadı. Kanaatimiz buradaki maç daha farklı olacaktır. ÿBuradaki maçta her şey daha çok farklı olacak ve ilk maçtaki o defansif oyunu ileri taşıyan bir Fenerbahçe olacaktır” dedi.

Volkan Demirel, her futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde olmak istediğini vurgulayarak, ”Bu maçı geçtikten sonra bir maçımız daha olacak. Bu turu geçtikten sonrasına bakacağız” ifadelerini kullandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!