Fenerbahçe Beko Beşiktaş Sompo Sigorta maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Sompo Sigorta maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2019 15:54

ING Baskketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında derbi maçta Fenerbahçe Beko, yarın sahasında Beşiktaş Sompo Sigorta'yla karşılaşacak. Fenerbahçe Beko, ligde ilk 6 maçında 5 galibiyet alırken sadece deplasmanda bir başka derbide Galatasaray Doğa Sigorta'ya kaybetti. Ligin ilk 6 haftasında Bahçeşehir Koleji ve Teksüt Bandırma'yı mağlup eden Beşiktaş Sompo Sigorta'nın 4 yenilgisi var. Siyah-beyazlılar, ligde oynadığı son iki maçtan ise mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Peki Fenerbahçe Beko Beşiktaş Sompo Sigorta maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, ING Basketbol Süper Ligi'nde yarın sahasında karşılaşacağı rakibiyle son 6,5 yılda oynadığı 16 resmi maçı da kazandı. Fenerbahçe Beko, rakibi karşısındaki son yenilgisini THY Avrupa Ligi'nde 5 Nisan 2013'te alırken, ligde ise 7,5 yıldır maç kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler, Obradovic yönetiminde Beşiktaş Sompo Sigorta'ya karşı hiç yenilgi yaşamadı

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında yarın derbide karşılaşacağı Beşiktaş Sompo Sigorta'ya karşı son yıllarda büyük bir üstünlük kurdu.  Fenerbahçe Beko, siyah-beyazlı takımla son 6,5 yılda oynadığı resmi maçların hiçbirini kaybetmedi. Rakibi karşısındaki son yenilgisini THY Avrupa Ligi son 16 turunda 5 Nisan 2013'te 80-73'lük sonuçla deplasmanda alan sarı-lacivertliler, daha sonra Beşiktaş'a galibiyet sevinci yaşatmadı.
Söz konusu 6,5 yılda oynanan 16 resmi maç da sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Sompo Sigorta maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Sompo Sigorta maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki derbi müsabakası saat 15.15'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Ligde 7,5 yıldır kaybetmiyor

Fenerbahçe Beko, rakibine ligde 7,5 yıldır maç kaybetmiyor.
Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında ligdeki son yenilgisini 9 Mayıs 2012'de 77-74'lük skorla yaşayan sarı-lacivertliler, daha sonra oynanan 18 lig maçını da kazandı.

 Obradovic'in Beşiktaş'a karşı yenilgisi yok

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli takımdaki kariyerinde Beşiktaş'a hiç maç kaybetmedi.
Obradovic'in 2013 yılında göreve gelmesiyle Beşiktaş karşısında önemli bir üstünlük kuran sarı-lacivertliler, söz konusu 16 maçlık seriyi de bu sürede yakaladı.

Ataşehir'de tek galibiyet

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 2012 yılından bu yana iç saha maçlarını oynadığı Ataşehir'deki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda sadece bir galibiyet alabildi.
Bu salonda rakibiyle 19 defa karşılaşan Fenerbahçe, 18'inden sahadan galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş, Ataşehir'de tek galibiyetini 9 Mayıs 2012'de aldı. Ataşehir'de bu maçtan oynanan 17 derbi de Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!