Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2019 11:37

Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı ile Avrupa'nın bir numaralı basketbol organizasyonunda mücadele devam ediyor. Çıktığı 25 maçta 21 galibiyet alan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Barcelona Lassa karşısında çetin bir mücadele verecek. Peki, Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı ile THY Avrupa Ligi'nde Normal Sezon devam ediyor. Normal sezonun bitimine son 5 maç kala liderlik pozisyonunu kaybetmeyen Fenerbahçe, Barcelona karşısında galibiyete odaklandı. Peki, Fenerbahçe Beko Barcelona Lassa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebiliyor? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler...

FENERBAHÇE BEKO BARCELONA LASSA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi Normal Sezon 26. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Barcelona Lassa'yı ağırlayacak. 14 Mart Perşembe günü oynanacak olan mücadele Bein Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

Son yıllarda THY Avrupa Ligi'nin en başarılı takımlarından sarı-lacivertliler, bu sezon da iyi grafiğini sürdürüyor. Sırp başantrenör Zeljko Obradovic'in öğrencileri, ligin geride kalan bölümünde yaptığı 25 maçta aldığı 21 galibiyet, 4 yenilgiyle liderlik koltuğunda oturuyor. 

Haberin Devamı

Play-off'lara kalmayı normal sezonun bitimine 8 maç kala garantileyen Fenerbahçe Beko, play-off'ta saha avantajını da elde etmişti. 

Barcelona Lassa ise 15 galibiyet, 10 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor. 

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İspanya'da oynanan maçı Fenerbahçe Beko, 84-65 kazanmıştı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!