Fenerbahçe - BB Erzurum maçında ilginç olay! Ricardo Gomes Yılmaz Vural'ı dinlemedi, oyuna girmedi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 22:20

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe'ye konuk olduğu mücadelede ilginç anlar yaşandı. Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural oyuna Ricardo Gomes'i almak istedi ancak başarılı golcü oyuna girmeyi reddetti. Yılmaz Vural, maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncusuna sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 39. haftasında Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor'u konuk ettiği mücadelede ilginç bir olay yaşandı.

Konuk ekip Erzurumspor'un ilk yarısını 3-0 yenik tamamladığı mücadelenin 61. dakikasında teknik direktör Yılmaz Vural, forvet Ricardo Gomes'i oyuna almak istedi ancak golcü oyuncu oyuna girmeyi kabul etmedi.

Tecrübeli çalıştırıcı Gomes'in yanına gidip oyuna girmeye ikna etmeye çalışsa da bunda başarılı olamadı. Yaşanan bu olayın ardından Vural, Gomes'in yerine Butko'yu oyuna soktu ve Cenk Ahmet'i oyundan aldı.

Ricardo Gomes'in son dönemde sürekli ilk 11 oynadıktan sonra kritik Fenerbahçe maçında forma giyemediği için üzgün olduğu ve bu neden tepkisini göstermek için oyuna girmediği belirtildi.

YILMAZ VURAL İSYAN ETTİ: OTELE BİLE GETİRMESİNLER

Haberin Devamı

Maçın ardından Gomes'in oyuna girmek istememesiyle ilgili konuşan Yılmaz Vural, "Gomes oyuna girmek istemedi, ayağım iyi değil dedi, hiçbir şeyi yok, oynamak istemedi. Maç öncesinde ekonomik olarak sıkıntıları olduğu için oynamak istemiyor. Rica ettim, 'Sana ihtiyacımız var, oyuna gir' dedim, 'Girmem' dedi. Yönetimden rica edeceğim, bu arkadaşları gerekirse otele bile getirmesinler" diye konuştu.

Fenerbahçe - BB Erzurum maçında ilginç olay Ricardo Gomes Yılmaz Vuralı dinlemedi, oyuna girmedi

İKİ DEĞİŞİKLİKLE SAHAYA ÇIKTILAR

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, geçtiğimiz hafta içi oynanan Medipol Başakşehir mücadelesine göre ilk 11'de iki değişiklik yaparak Fenerbahçe karşısına çıktı.

Tecrübeli teknik adam, cezalı Emrah Başsanın yerine Novikovas'a, Ricardo Gomes yerine ise en uçta Oltan Karakullukçu'ya şans verdi.

ÖZGÜR SERT İLK MAÇINDA GOL ATTI

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe'yle 3-1 mağlup olduğu maçta genç oyuncu Özgür Sert bir ilki yaşadı.

2001 doğumlu futbolcu, bu sezon ilk kez Süper Lig'de bir maçta görev aldı ve takımının tek golünü kaydederek ilk maçında gol sevinci yaşamış oldu.

FENERBAHÇE'DE 6 İSİM YOK

Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 6 oyuncusundan yararlanamadı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti ile kırmızı kart cezalısı Gökhan Gönül, kadroda yer almadı.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!