F.Bahçe'ye Akhisarspor şoku! Kadıköy de düştü

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeye Akhisarspor şoku Kadıköy de düştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 11:51

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Teleset Mobilya Akhisarspor'a 3-2 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı lacivertliler evinde en son ligin 4. haftasında Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup olmuştu ve bu sonuçla 20 maç sonra Kadıköy'de 90 dakikayı mağlup tamamladı. Fenerbahçe geçtiğimiz haftada da deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'a 3-1 kaybetmişti. Ülker Stadyumu'ndaki maçta konuk ekip Teleset Mobilya Akhisarspor'a galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Serginho, 35'te Muğdat Çelik ve 59. dakikada Larsson kaydetti. Ev sahibi Fenerbahçe'nin golleri ise 57. dakikada Giuliano ve 67. dakikada Aatif Chahechouhe'dan geldi.

Haberin Devamı

STAT: Ülker
HAKEMLER: Arda Kardeşler, Kerem Ersoy, Hakan Yemişken
FENERBAHÇE: Kameni - Isla (Dk.46 Aatif), Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef (Dk.80 Mehmet Ekici), Dirar, Valbuena (Dk.69 Soldado), Giuliano, Fernandao
TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: Lukac - Lopes, Caner, Mustafa Yumlu, Ömer, Sissoko, Eray (Dk.73 Dany), Muğdat, Larsson (Dk.88 Onur), Serginho, Seleznyov (Dk.84 Henrique)
GOLLER: Dk.57 Giuliano, Dk.67 Aatif (Fenerbahçe) - Dk.14 Serginho, Dk. 35 Seleznyov, Dk.59 Larsson (T.M Akhisarspor)
SARI KARTLAR: Sissoko, Lopes, Mustafa Yumlu, Larsson, Lukac (T.M Akhisarspor)

F.Bahçeye Akhisarspor şoku Kadıköy de düştü

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:
14'üncü dakikada Ömer'in sol kanatta kullandığı serbest vuruşta ön direkte topa iyi yükselen Serginho meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
35'inci dakikada Muğdat'ın ceza sahası içinden verdiği pasta topla buluşan Seleznyov'un vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-2.
57'nci dakikada Hasan Ali'nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde bulunan Dirar kafa ile indirdi. Dirar'ın topunu iyi takip eden Giuliano'nun altıpas içinde yaptığı kafa vuruşunda top ağlara gitti:1-2.
59'uncu dakikada Eray'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına iyi yükselen Larsson'un yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-3.
67'nci dakikada Hasan Ali'nin pasında penaltı noktası önünde topla buluşan Aatif'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-3.

Haberin Devamı

F.Bahçeye Akhisarspor şoku Kadıköy de düştü

NOTLAR:

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK
Sarı-lacivertli ekipte 5 futbolcu Teleset Mobilya Akhisarspor maçında görev alamadı. 
Uzun süredir sakatlığı bulunan Vincent Janssen, ZTK yarı final ilk maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel, Alper Potuk, sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı ve Eljif Elmas, Akhisarspor maçında takımını yalnız bırakan isimler oldu.

FERNANDAO VE VALBUENA 11'DE
Süper Lig'in 23'üncü haftasında Beşiktaş ile oynanan derbi maçtan sonra bir maç ceza alan Jose Fernandao ile son 2 maçta görev alamayan Mathieu Valbuena, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile formasına kavuştu. Ziraat Türkiye Kupası'nda (ZTK) oynanan Beşiktaş maçında cezasını çeken Fernandao ve lig ile ZTK'da oynanan Beşiktaş mücadelelerinde görev alamayan Valbuena teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 11'de görevlendirildi.

Haberin Devamı

KUPA MAÇININ 11'İNE GÖRE 6 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ZTK'da oynanan Beşiktaş maçına göre Akhisarspor karşılaşmasında 6 değişikliğe gitti. Kupada oynanan Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel, Alper Potuk ve yedek soyunan Mehmet Ekici, Şener, Aatif ve Soldado'nun yerine Kameni, Isla, Dirar, Giuliano, Valbuena ve Fernandao ilk 11'de görev aldı.

OKAN BURUK CEZALI
Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk cezası nedeniyle takımın başında yer alamadı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynanan yarı final ilk maçında mücadelenin hakemine yönelik sportmenliğe aykırı harekette bulunan ve PFDK tarafından bir maç ceza alan Buruk, Fenerbahçe karşılaşmasında takımının başında yer alamadı. Buruk'un yerine teknik sorumlu İrfan Saraloğlu görev aldı. 

Haberin Devamı

OLCAN ADIN VE ORHAN TAŞDELEN SAKAT
Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan ve seriyi sürdürmek isteyen Akhisarspor, Fenerbahçe maçına 2 oyuncusundan yoksun çıktı.
Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Kasımpaşa ila oynanan maçın ardından sakatlanan Olcan Adın ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarında sakatlık geçiren Orhan Taşdelen takımını yalnız bıraktı.

AFRİN İÇİN SAYGI DURUŞU
Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanan maç öncesinde Afrin'deki Mehmetçikler için saygı duruşunda bulunuldu.
Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı için Ülker Stadyumu'nda saygı duruşunda bulunuldu. Öte yandan tribünlerde bulunan taraftarlar 'Vatan sana canım feda' tezahüratlarında bulundu.

Haberin Devamı

F.Bahçeye Akhisarspor şoku Kadıköy de düştü

BAKMADAN GEÇME!