Fenerbahçe 6 numarasını buldu! | Son Dakika Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 6 numarasını buldu | Son Dakika Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2019 10:46

Fenerbahçe'den sıcak transfer haberi... Sarı lacivertliler, 29 yaşındaki Fransız futbolcuyu renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe savunmaya Zanka, sol beke Kolarov için girişimlerini hız kesmeden sürdürürken orta saha için ilk aday belli oldu.

Sarı lacivertlilerin Everton'ın Fransız orta alan oyuncusu Morgan Schneiderlin'i listenin ilk sırasına aldığı öğrenildi. 29 yaşında olan oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda kulübüyle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Taraftar Kolarov'u bekliyor;


Takımında fazla forma şansı bulamadığı için Everton'dan ayrılmaya sıcak bakan Fransız orta sahaya teknik direktör Ersun Yanal ve ekibinin onay verdiği, kulübüyle anlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşeceği kaydedildi.

KRİTİK TARİH: 8 AĞUSTOS

Fenerbahçe'nin 1 yıllık kiralama karşılığında oyuncunun maaşını ödemeyi taahhüt ettiği ancak kiralama bedeli vermeyi istemediği bildirildi. Everton kiralama bedeli olmadan oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor. Premier Lig transfer sezonunun önümüzdeki hafta kapanacak olması Fenerbahçe için avantaj olarak gösteriliyor. Bu nedenle transferin biteceği 8 Ağustos tarihi bu transfer için oldukça kritik.

Haberin Devamı

2016'da Manchester United'dan Everton'a 23 milyon Euro bedelle transfer olan Schneiderlin, geçen sezon sadece 14 Premier Lig maçında forma giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!