Fatih Terim'in Taylan planı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terimin Taylan planı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 08:00

Terim, 25 yaşındaki merkez orta sahayı Süper Lig maçlarında hamle oyuncusu olabilecek düzeyde görmüyor. Çaykur Rize maçında kadroya giremeyen Taylan, henüz resmi maçta oynamadı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın transferin son gününde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan kadrosuna dahil ettiği Taylan Antalyalı’nın şu ana kadar resmi maça çıkmaması Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada kadroya alınmaması sosyal medyada gündem olmuştu. Maç sonrası teknik direktör Fatih Terim de Taylan Antalyalı hakkında sorulan soruya yanıt vermişti. Deneyimli teknik adamın, 25 yaşındaki oyuncu hakkındaki planları belli oldu.

Sarı kırmızılı taraftarların da sahada görmek istediği futbolcuyla ilgili Fatih Terim, genç merkez orta sahayı, Süper Lig maçlarında şu an için hamle oyuncusu olabilecek düzeyde görmüyor. Bu nedenle Terim’in Taylan’a öncelikle Türkiye Kupası maçlarında geniş rotasyonda süre vermeyi planladığı öğrenildi.

9 GOLE KATKI YAPMIŞTI

Taylan Antalyalı, Erzurumspor formasıyla geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 31 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılarda 2021’e kadar sözleşmesi bulunan ancak sergilediği performansla beklentilerin uzağında kalan Belhanda için de Fransa’dan ilginç bir açıklama geldi. Montpellier Başkanı Laurent Nicollin, eksi oyuncuları Belhanda’yı takımda görmek isteyebileceklerini belirtip, “Gizli bir şey değil, bizi şampiyon yapan oyuncularımızı yeniden kadromuzda görmek isteriz” dedi.

Fatih Terim'in maç sonu açıklamalarını izliyoruz...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!