Fas İspanya'ya ecel terleri döktürdü

Güncelleme Tarihi:

Fas İspanyaya ecel terleri döktürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2018 18:20

2018 Dünya Kupası B Grubu'nda İspanya ile Fas karşı karşıya geldi. Tur atlama olasılığı olmadan maça çıkan Fas, İspanya'yı epey zorladı ve maç 2-2 son buldu.. Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib, 14. dakikada perdeyi açtı. İspanya 19'da Isco'nun golüyle çabuk cevap verdi. 81'de ise Sergio Ramos'un üstünten yükselen Youssef En Nesyri, takımını 2-1 öne geçirdi. 90+2'de Thiago Aspas maçın skorunu tayin etti. İkinci devrede Nordin Amrabat'ın uzaktan çektiği bir şut da üst direkten döndü. Galatasaraylı Younes Belhanda 63 dakikada forma şansı bulsa da etkisizdi. Bu skorla birlikte İspanya ve Portekiz 5'er puanla son 16'ya kalan takımlar oldular. 4 puanlı İran ve 1 puanlı Fas ise turnuvaya veda ettiler. İspanya, A Grubu ikincisi Rusya ile eşleşti. Portekiz ise Uruguay ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu son hafta mücadelesinde İspanya ile Fas 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte İspanya puanını 5'e yükselterek grubu lider olarak tamamlarken, Fas bir puanla turnuvaya veda etti. İspanya'nın son 16 turundaki rakibi, A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Rusya olacak.

STAT: Kaliningrad

HAKEMLER: Irmatov Ravshan, Rasulov Abdukhamidullo, Saidov Jakhongir

İSPANYA: De Gea, Carvajal, Alba, Pique, Ramos , Busquets, Thiago (Dk. 74 Asensio), Silva (Dk. 84 Rodrigo), Isco, Iniesta, Costa (Dk. 74 Aspas)

FAS: El Kajoui, Hakimi, Dirar, Saiss, Costa, Boussoufa, Ahmadi, Ziyech (Dk. 85 Bouhaddouz), Amrabat, Belhanda (Dk. 63 Fajr), Boutaib (Dk. 71 Nesyri)

GOLLER: Dk. 19 Isco, Dk. 90+2 Aspas (İspanya) - Dk. 14 Boutaib, Dk. 81 Nesyri (Fas)

Haberin Devamı

SARI KARTLAR: Ahmadi, Amrabat, Boussoufa, Da Costa, Hakimi, El Kajoui (Fas)

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇTAN DAKİKALAR

14'üncü dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Boutaib, topu ağlara gönderdi: 0-1.

19'uncu dakikada Iniesta'nın ceza sahasının sol tarafından attığı pasta topla buluşan Isco, yaptığı vuruşla ağları sarstı: 1-1.

81'inci dakikada Fajr'ın kullandığı köşe vuruşunda Nesyri kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-2.

90+2'nci dakikada Carvajal'ın sağ kanattan açtığı ortada topa şık bir vuruş yapan Aspas, topu filelere gönderdi: 2-2.

Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!