Faruk Süren: "Faturanın adresi belli"

Güncelleme Tarihi:

Faruk Süren: Faturanın adresi belli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:28

Belhanda, Gomis, Maicon gibi yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, ilk resmi müsabakasında İsveç temsilcisi Östersunds’a 2-0 yenilerek sezona hüsran ile başladı.

Haberin Devamı

Bu skorla Cim-Bom, 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası’na ikinci ön eleme turunda veda etme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar faturanın birilerine kesilmesi yönündeki tepkilerini sosyal medyadan sert bir şekilde ifade etti. Taraftarların ‘Bu yenilginin faturası kime kesilir’ sorusunun cevabını UEFA Kupası’nı kazananı takımın efsane Başkan Faruk Süren yanıtladı.

45 MİLYON EURO HARCADILAR

Bu ağır yenilgiden dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Süren, “Bu yenilgi sonrası fazla konuşmaya gerek yok. Çünkü bu tarihi yenilginin üzüntüsü Dursun Başkan’a yeter. Daha fazla konuşum kendisini üzmek istemiyorum. Faturanın adresi belli. Böyle kurumların başında bir baş vardır. Bu baş tüm kararları verir. Sorumluklar ondadır. Onun için adres belli” diye konuştu. Yapılan transferlerde harcanan paralar konusunda ise Süren “Transferde tasarruf yapacağız diye sezona başladılar. 45 milyon Euro transfere harcadılar. Durum ortada” ifadelerini kullandı.

YANILTICI OLABİLİR

Haberin Devamı

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal’da ağır yenilgiyi değerlendirdi. Aysal, “Bu neticeler yanıltıcı olabilir. Sezon henüz tam olarak başlamadı. İnşallah gayret ve masraflar boşa çıkmaz, üçüncü başarısızlık yılı yaşamayız” dedi. (Akşam)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!