F.Bahçe'nin eski golcüsü Türkiye'ye döndü! Bienvenu...

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçenin eski golcüsü Türkiyeye döndü Bienvenu...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2019 10:28

Bir dönem Fenerbahçe ve Eskişehirspor forması da giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Henri Bienvenu, Spor Toto 1. Lig takımlarından Hatayspor'la antrenmanlara çıkacak.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertlilerin 2011 yılında 4 milyon Euro transfer bedeli ödeyerek İsviçre ekibi Young Boys'tan kadrosuna kattığı siyahi oyuncu, en son Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Orooba'da forma giyiyordu.

Hatayspor'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Bienvenu'nün transferiyle ilgili şu ifadeler kullanıldı:

"Henri Bienvenu kampa katıldı. Daha önce Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Eskişehirspor'da forma giyen Henri Bienvenu, takımızla antrenmanlara çıkmak ve sağlık kontrolünden geçmek üzere Antalya'da konakladığımız Concorde de Luxe Hotel'e saat 01:30 itibariyle giriş yaptı."

Hatayspor Basın Sözcüsü Murat Bereket ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bienvenu'nun transferinin henüz resmiyet kazanmadığını söyledi. 

Oyuncunun Antalya kampında antrenmanlara çıkacağını ifade eden Bereket, "Bienvenu'yu henüz transfer etmedik. Kendisini takımımızla antrenmanlara çıkartacağız. Eğer teknik heyetimiz yeterli görürse ve sağlık kontrollerinden problemsiz geçerse, transfer gerçekleşebilir. Kendisi de bu şartlarda denenmeyi kabul ederek geldi." diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!