F.Bahçe bayramlaştı! Müjdeli haber geldi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 12:22

Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı dolayısıyla Kalamış'ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan törene, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulüp asbaşkanı Semih Özsoy, yönetim kurulu üyeleri ve çeşitli branşlardaki sporcular katıldı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise törende yer almadı.

F.Bahçe bayramlaştı Müjdeli haber geldi...



- Özsoy: "(Frey) Bugün İstanbul'a gelecek"

Bayramlaşma töreninde konuşan Semih Özsoy, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan İsviçreli futbolcu Michael Frey'le ilgili olarak, "Bugün İstanbul'a gelecek. Kulübüyle anlaşıldı. Sağlık kontrollerinden sonra her şey iyi olursa, imzalar atılacak." dedi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu'nun ihtiyaçlar doğrultusunda çalıştıklarını aktaran Özsoy, " "İhtiyacın olduğu mevkiye göre, satışlar yapıldığı sürece, açık olan pozisyonların doldurulması kaçınılmaz. Teknik kadronun istekleri doğrultusunda transferler yapılacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan ekibi El Ahli ile görüşmelere başlanması konusunda ise Özsoy, "Josef için görüşmeler devam ediyor. Yakınız diyebiliriz ama ıslak imza atılmadan bir şey söyleyemem." değerlendirmesinde bulundu.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!