Ezeli rekabette ebedi dostluk

Güncelleme Tarihi:

Ezeli rekabette ebedi dostluk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 01:01

İki başkan birlikte yemek yiyecek, birlikte derbiyi izleyecek

Haberin Devamı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir süredir esen dostluk rüzgarlarının devamı adına Mustafa Cengiz, Ali Koç’u cuma günkü derbide ağırlamak üzere davette bulunacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri arasında esen dostluk rüzgarlarının devamı için sarı kırmızılılar önemli bir adım daha atacak.

Galatasaray Kulübü’nde başkanlığa Mustafa Cengiz’in, Fenerbahçe Kulübü’nde ise Ali Koç’un gelmesiyle yumuşayan ilişkilerde cuma günü bir perde daha açılacak.

Sarı kırmızılılar, cuma günkü derbi öncesinde Ali Koç ve yönetim kurulunu ağırlamak adına yemek daveti yapacak.

YEMEK DE VE MAÇ DA BİRLİKTE

G.Saray’ın bu davetine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç iştirak ederse 90 dakika öncesinde iki kulüp başkanı Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenecek akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Futboldaki barış ve dostluk rüzgarlarının devam etmesini isteyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, karşılaşmayı gelişmelere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yan yana izlemeyi planlıyor.

FATİH TERİM TAKIMA ÖRNEK GÖSTERDİ

Muslera ve Ozan’ı iyi takip edin

Muslera ve Ozan’ın kötü oyuna isyan eden tavırlarını öven Terim, tüm takımdan onlar gibi olmalarını istedi.

GALATASARAY’da örnek olarak gösterilen iki isim: Fernando Muslera ve Ozan Kabak... Sarı kırmızılı takımın son haftalarda ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı olumsuz sonuçlar üzerine Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından sert çıkışa imza atan Fatih Terim’in, beğendiği ve örnek gösterdiği 2 futbolcu da ortaya çıktı.

Terim, bu süreçte performanslarından ziyade, ortaya koydukları mücadele, hırs ve kötü oyun ile skora sahada isyan eden Muslera ile Ozan Kabak’ı beğendi. Terim’i takım içinde hayal kırıklığına uğratan birçok futbolcu olurken Muslera ve Ozan’ı ayrı tuttuğu, mücadeleleri ile örnek gösterdiği öğrenildi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!