Eşref Hamamcıoğlu "Çok adaylı bir seçim bekliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Eşref Hamamcıoğlu Çok adaylı bir seçim bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 13:31

Galatasaray'ın yeni seçilen Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ve ekibi, 1905 GSYİAD'ın aylık sohbet toplantısında dernek üyelerinin konuğu oldu.

Haberin Devamı

Toplantıya Başkan Yardımcıları Aykut Alp Derkan, Nedime Canipek Konuksever, üyeler Sadık Burçin Tunçer, Öner Kılıç ile katılan Eşref Hamamcıoğlu, Divan Kurulu’nun tüzükteki yeri, faaliyetleri ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları ile ilgili bilgi verdi. Daha katılımcı ve aktif bir Divan planladıklarını ifade eden Hamamcıoğlu, katılımı arttırmak için toplantıları hafta sonuna almak amacıyla bir anket çalışması yapacaklarından bahsetti.

Galatasaray Kulübü’nün yaklaşmakta olan seçimlerinden de bahseden Divan Başkanı, “Şu ana kadar netleşen tek aday mevcut Başkan Mustafa Cengiz. 2-3 adayın daha Divan’a başvuracağı duyumunu alıyoruz. Anlaşılan çok adaylı bir seçim olacak 4 Mayıs Cuma, saat 18:00’de durum netleşecek, 9 Mayıs’ta da renk seçimi var. Galatasaray demokrasinin en geniş uygulandığı, seçimlerin en şeffaf olduğu öncü bir kulüp kulübümüz için hayırlı bir seçim olacağı inancındayım.” dedi.

Haberin Devamı

1905 GSYİAD üyelerinin Divan ve Kulüple ilgili sorularını da cevaplayan Eşref Hamamcıoğlu’na Başkan Metin Öztürk, Dernek üyeleri adına bir anı plaketi verdi.

Eşref Hamamcıoğlu Çok adaylı bir seçim bekliyoruz

BAKMADAN GEÇME!