Espor dünyasında bir ilki başardılar!

Güncelleme Tarihi:

Espor dünyasında bir ilki başardılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 11:16

Dünyanın en iyi Dota 2 takımlarından OG, Kanada’da düzenlenen International 2018 Dota 2 Şampiyonası’nı birinci bitirdi ve 11 milyon 200 bin dolar para ödülü kazandı. Bu ödül, espor dünyasında bir turnuvadan elde edilen en yüksek ödül olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Espor dünyasının en çok oynanan oyunlarından olan Dota 2’nin prestijli turnuvası International 2018 Dota 2 Şampiyonası, Kanada’nın Vancouver şehrinde düzenlendi. Dota 2’de milyonlarca taraftar kitlesi bulunan Team OG, turnuvayı yıldız oyuncuları 'Topson', 'ana', '7ckngMad', 'JerAx' ve takım kaptanı 'N0tail' ile ilk sırada bitirdi.

Finalde PSG.LGD takımını son oyunda mağlup eden OG, zorlu yollardan ulaştığı finalin ardından tam 11 milyon 200 bin dolar kazandı ve tarihe geçti. Espor dünyasındaki en büyük para ödülüne sahip olan OG’de organizasyon öncesinde kadroda iki eksik bulunuyordu. Boşluğu eski oyuncuları ‘ana’ ve yeni keşifleri ‘Topson’ ile dolduran OG’ye kupayı da bu iki oyuncu getirdi.

Turnuva başlamadan sıralamada son basamakta gösterilen OG, PSG.LGD ile birlikte bir başka favori Evil Geniuses takımını da sıra dışı bir oyun performansıyla mağlup etmişti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!