Ertuğrul Taşkıran Boluspor'da

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Taşkıran Bolusporda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 19:02

Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe'den Boluspor'a transfer oldu. TFF 1. Lig ekibi transferi resmi sitelerinden duyurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de şans bulamayan file bekçisi Ertuğrul Taşkıran, TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a transfer oldu.

Boluspor Kulübü, genç file bekçisini kadrosuna kattığını resmi sitesinden duyurdu. Boluspor, Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüz, Fenerbahçe forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı"

POLEMİK YARATTI

Sarı-lacivertlilerin Ertuğrul'u 1 milyon euroya sattığı ifade ediliyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından, Boluspor'un yeni kaleci aldığı (Gökhan Değirmenci) ve 1 milyon euro ödeyecek durumunun olmadığı yorumları yapıldı. Sarı-lacivertli kulübün, yeni transferleri listeye yazdırabilmesi için Ertuğrul'u 1 milyon Euro'ya satmış gibi gösterdiği iddiası ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine Boluspor Başkanı açıklama yaptı. 

Haberin Devamı

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Fenerbahçe'den transfer edilen Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'la ilgili flaş açıklamalarda bulunan Başkan Çarıkçı'nın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"ERTUĞRUL TAŞKIRAN VE MELİH OKUTAN'A 1 MİLYON EURO VERDİK"

"Transferlerimiz şekilleniyor. Fenerbahçe ile görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ertuğrul dışında, Melih Okutan ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. İnşallah Türk futboluna Melih Okutan'ı kazandırırız. Fenerbahçe Melih Okutan'ın ikinci satışından % 20 pay alacak. Önemli olan burada bu gençlerimizin Türk futboluna kazandırmamız"

"Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'a 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedik. Bu transferlerde yönetim kurulu üyemiz Oktay Ercan maddi anlamda büyük bir inisiyatif kullandı. Ertuğrul'la 1+1 yıllık anlaşma sağladık. Melih'i geleceğin Rıdvan Dilmen'i olacağını dünüşünüyoruz. Melih için proje transferi diyebilirim"

"Melih'e Bursaspor, Sivassspor, Adanaspor'un talip olduğunu net bir şekilde biliyorum. Bu genç oyuncumuzu transfer ettiğimiz için mutluyuz"

Haberin Devamı

"Son bir tana daha transferimiz olacak. Stoper transferini düşünüyoruz. Bu isim yerli olacak, arayışlarımız devam ediyor. Şu anda elzem değil, kamplar bitince bu transfer olabilir"

 

BAKMADAN GEÇME!